Industrihaller

En industrihal kan benyttes til mange formål såsom til produktion, lager og værksted, pakning, kontorer, stalde og naturligvis til opbevaring. Industrihaller kan fremstilles med vinduer, døre og porte - Værktøj til dimensionering af stål- og industrihaller - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om industrihaller:


Borgenhus A/S

Husebyvej 19
3200 Helsinge
Tlf.: +45 7370 6767

www.borgenhus.dk

Kompetencer: Industrihaller, Stålhaller

Læs mere om Borgenhus A/S


DS Elcobyg A/S

Hadsundvej 8
DK-9500 Hobro
Tlf.: +45 96 57 26 57
E-mail: ds@ds-elcobyg.dk

www.ds-elcobyg.dk

Kompetencer: Betonelementer, Bjælker, Facadebeklædning, Sandwichpaneler, Søjler

Læs mere om DS Elcobyg A/S


Nordic Total Byg

Industriparken 15
6630 Rødding
Tlf.: 23 23 29 88
E-mail: ntb@nordictotalbyg.dk

www.nordictotalbyg.dk

Kompetencer: Epoxygulve, epoxyvægge, industrigulve, renovering af staldbygninger

Læs mere om Nordic Total Byg


Sandwich Element Byg

Agerskovvej 20
8362 Hørning
Tlf.: 20 90 38 06/ 27 31 21 90
E-mail: sh@sandwich-element.dk

web

Kompetencer: Sandwichpaneler, højprofiler, tagprofiler, tagpaneler, vægprofiler, vægpaneler, skillevægge, bilhuse, detailbutikker, kontorbyggeri, lager/logistik, facadebeklædninger, haller, padlehaller, værksteds- og produktions haller

Læs mere om Sandwich Element Byg


Vesti Olsen A/S


Bukkerupvej 92
4340 Tølløse
Tlf.: 59 18 00 22
E-mail: mail@vesti-olsen.dk

www.vesti-olsen.dk

Kompetencer: Vi bygger primært i hoved-, og totalentreprise – og vi bygger i HELE Danmark

Halbyggeri, industribyggeri, stålhaller, værkstedsbyggeri, bilhuse, kontorbyggeri, domicilbyggeri, institutionsbyggeri, landbrugsbyggeri, ridehaller og ride stalde.

Læs mere om Vesti Olsen A/S


Midtjysk Albyg – 350 meter lagerhal
Et stort projekt i Børkop nærmer sig en afslutning.

PROARK GROUP er ved at få bygget en ny lagerhal til én af deres mange lejere.

Lagerhallen bliver 350 meter lang, og på knap 8.000 m2, så bestemt ikke en af de mindste.

Der bliver monteret hele 11 led hejseporte og 19 udvendige facade / branddøre. Indenfor monteres 7 brandskydeporte og 3 branddøre.

Inde i hallen bliver der ikke mindre en ca. 12.000 pallepladser!

Halbyggeriet forventes at stå færdigt medio februar 2021


Dansk Halbyggeri – Ny idrætshal i Dalby i Faxekommune
Hallen med en fuld håndboldbane og tilskuerpladser er på 1036 kvadratmeter. Her er plads til fem badmintonbaner. Derudover er der godt 400 kvadratmeter med omklædning, depot, cafe og et multirum til møder og andet for borgerne og foreningslivet i Dalby

Dansk Halbyggeri og Faxe Kommune fik i fredags papir på hinanden. Det sker i forbindelse med opførelse af nye sportsfaciliteter.

Den kommende idrætshal på 1595 kvadratmeter vil stå færdig til skoleåret i september 2021, lyder udmeldingen fra Dansk Halbyggeri i en pressemeddelelse.

- Vi indbød fire entreprenører, og HPH Totalbyg/Dansk Halbyggeri er den, der bedst opfylder vores krav til byggeriet og til prisen. Det har været en god forhandling om at få mest muligt for pengene, siger byggerådgiver i Faxe Kommune, Karsten Møller, der kalder halbyggernes tidligere projekter for udslagsgivende for kommunens valg.

Totalentreprisen løber op i cirka 10 millioner kroner.

Hallen med en fuld håndboldbane og tilskuerpladser er på 1036 kvadratmeter. Her er også plads til fem badmintonbaner. Derudover er der godt 400 kvadratmeter med omklædning, depot, cafe og et multirum til møder og andet for borgerne og foreningslivet i Dalby.

Arkitektfirmaet HS/Brunsgaard Laursen er Faxe Kommunes eksterne bygherrerådgiver i udbudsprocessen og under byggeriet.

Velkendt koncept

- Vi blev indbudt til at byde på opgaven i kraft af vores erfaring fra mange tilsvarende opgaver, siger markedschef Poul Bo Petersen, Dansk Halbyggeri og fortsætter:

- Når vi årligt bygger så mange haller til sport og erhverv, kan vi bygge til kundens ønsker og behov og stadig holde en god pris. Det er et meget veludviklet og afprøvet koncept.

Hallen opføres med ståldragere og isoleret beklædning, en konstruktion som Dansk Halbyggeri er specialist i. Pt. arbejder de på otte forskellige halbyggerier navnlig til sport og fritid i hele landet i hoved- eller totalentreprise.

Dansk Halbyggeri står selv for projektering og byggestyring, mens beton, montage, VVS, el med mere udføres i fagentreprise. I den kommende tid inviteres underentreprenører ind til at udføre de forskellige fagentrepriser.

På højden vil projektet beskæftige 10 mand fordelt på forskellige håndværksfag og underentreprenører.


Give Stålspær – Moderne idrætshaller kalder på komplekse stålkonstruktioner
Flere idrætshaller er undervejs landet over, og hos Give Stålspær oplever man, at de moderne, arkitekttegnede idrætshaller betyder mere komplekse stålkonstruktioner. Et aktuelt eksempel er idrætshallen, som lige nu opføres til Lundehusskolen i København
Kommunerne investerer i motion i form af flere idrætshaller, og ofte de arkitekttegnede af slagsen. Aktuelt monterer og leverer Give Stålspær stålkonstruktionerne på en 2.000 kvadratmeter stor idrætshal til Lundehusskolen på Østerbro i København. Hos den midtjyske stålleverandør oplever man øget efterspørgsel på stålleverancer til idrætshaller, og produktionen af stålkonstruktionerne bliver mere komplekse i takt med, at flere haller arkitekttegnes.   "De nye idræts- og multihaller er karakteriseret af en moderne arkitektur, som udfordrer med specielle former. Det stiller krav til høj leveringsevne og stærk projektstyring, og det kan vi tydeligt mærke på en sag som Lundehusskolen. Netop projektstyring og leveringsevne er en af vores kernekompetencer og en vigtig del af vores Best in Class-strategi," siger Teil Bechmann, Give Stålspær.   Det er Vilhem Lauritzen Arkitekter, der har tegnet Lundehusskolens nye hal, som udfordrer byggeteknisk med sine skrånende facader og specielle former. Og det kalder selvsagt på komplekse stålkonstruktioner både i produktionen, og når de skal monteres.   Give Stålspær lægger i disse uger sidste hånd på projektet på Lundehusskolen. Foruden selve idrætshallen leverer og monterer Give Stålspær også stålkonstruktionerne til en lavere, tilstødende bygning med omklædningsfaciliteter samt baldakiner og trapper.   Når hallen står klar til brug senere på året, får Lundehusskolen en moderne, fleksibel idrætshal, som kommer til at rumme både håndbold-, indendørs fodbold-, badminton-, volley- og basketballbaner, tilknyttede omklædningsfaciliter og et større ankomst- og opholdsareal.   Foruden Lundehusskolens nye idrætshal står Give Stålspær også bag stålkonstruktioner på andre haller - senest Jyllingehallen samt Falkonergårdens multihal på Frederiksberg

Dansk Halbyggeri AS genopfører nedbrændt lagerhal
Dansk Halbyggeri A/S står for genopførelsen af en ny 1300 m2 uopvarmet lagerhal for Agustson i Vejle.
De to oprindelige bygninger brændte sidste år ned til grunden, og derfor opføres nu én stor hal som erstatning herfor. Agustson, som er en af Europas førende fiskevirksomheder, kan se frem til en ny industrihal i Vejle opført af Dansk Halbyggeri A/S. To af virksomhedens bygninger brændte delvist ned sidste år. Branden, der skyldtes et brud på et el-kabel, gik værst ud over emballagelageret. Man har nu valgt at genopføre én stor hal fremfor to haller. Den nye lagerbygning skal desuden indeholde kølerum, der vil blive monteret i den færdige hal, og som blandt andet skal bruges til køle- og frysefaciliteter til skalddyr, kaviar og varmrøget fisk. Der skal udføres et omfattende funderingsprojekt på grunden, før det endelige byggeri kan gå i gang. Dette skyldes jordbundsundsforholdene, som ved geotekniske undersøgelser viste store mængder ubæredygtigt fyld i byggefeltet, hvorfor der ikke kunne funderes på normalvis. Dansk halbyggeri A/S placerer 190 borede brøndfundamenter fordelt under hele bygningen. Fundamenterne består af betonpæle på en meter i diameter, der skal bære konstruktionen. Yderligere information: Direktør Mogens Laustsen, Dansk Halbyggeri, tlf.: 87 54 15 01