Fjederlåse

Fjederlåse

Fjederlåse er en type mekanisk låsemekanisme, der anvender fjedre til at låse eller låse op for bevægelige dele eller mekanismer. Disse låse anvendes i en række forskellige applikationer og industrier, hvor pålidelig fastholdelse eller frigørelse af en komponent er påkrævet.

Fjederlåse fås i forskellige størrelser, former og konfigurationer afhængigt af deres specifikke anvendelse og krav til låsning eller frigørelse. De kan være lavet af forskellige materialer som metal, plastik eller kompositmaterialer og kan have forskellige sikkerhedsniveauer baseret på deres design og konstruktion.

Leverandører af Fjederlåse:

Madsens Fjedrefabrik

Midtager 26A
2605 Brøndby
Tlf.: 43 42 90 08
E-mail: info@madsensfjedre.dk

www.madsensfjedre.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Mejlshede Gruppen A/S

Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf: 35 39 39 39
E-mail: info@mejlshede.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Plento ApS
- en del af Mimus ApS

Helgeshøj Alle 18,
2630 Taastrup
Tlf: 31 55 11 12
E-mail: salg@plento.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Scandiloc a/s

scandiloc

Solvangsvej 15
4681 Herfølge
Tlf.: 56 25 05 00
E-mail: info@scandiloc.dk

www.scandiloc.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Ven-Po A/S

Christiansborgvej 8
7560 Hjerm
Tlf.: 97 46 49 55
E-mail: venpo@venpo.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Her er nogle eksempler på fjederlåse og deres anvendelser:

  1. Dør- og vindueslåse: Mange døre og vinduer bruger fjederlåsene til at sikre, at de forbliver lukkede og låste. Disse låse kan være simple lås- og nøglemekanismer eller mere avancerede låsesystemer med flere punkter eller elektroniske funktioner.
  2. Maskinlåse: I industrielle og maskintekniske applikationer anvendes fjederlåsene til at fastgøre eller låse bevægelige dele eller maskiner på plads. Dette kan omfatte låse til maskinlåger, sikkerhedsbure, værktøjsholdere og andre mekaniske komponenter.
  3. Køretøjslåse: Biler, lastbiler, cykler og andre køretøjer bruger fjederlåsene til at låse døre, motorhjelme, bagklapper og andre bevægelige dele for at sikre køretøjet og dets indhold.
  4. Cykellåse: Mange cykellåse bruger fjederlåse til at sikre, at cyklen er låst sikkert til en fast genstand som en stolpe eller cykelstativ. Disse låse kan være kabel- eller kædelåse med fjederlåsene i låsemekanismen.
  5. Bagage- og kuffertlåse: Fjederlåsene anvendes også i bagage og kufferter til at sikre, at de forbliver lukkede og beskytter indholdet under transport og opbevaring.
Cookie-indstillinger