Planker af plast/træfiberkomposit

Planker af plast/træfiberkomposit - Leverandører af planker af plast/træfiberkomposit finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end planker af plast/træfiberkomposit, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om planker af plast/træfiberkomposit:


ErgoFloor A/S

Læs mere om ErgoFloor A/S


Simik ApS

Værkstedsvej 7
4230 Skælskør
Tlf.: 21 91 96 34
E-mail: kn@simik.dk

www.simik.dk

Kompetencer: Klip, Buk, Kompositbjælker, Alt i stål, Konstruktioner, Plasmaskærer, Smedearbejde, Smedejernslåger, Stålkonstruktioner, Gelændere, Altaner

Læs mere om Simik ApS


KKS Woodfibre vinder ordre på imponerende regnestykke
Valg af træfiberisolering udløser kæmpe besparelse hos Kildebjergskolen i Holbæk Kommune

KKS™ Woodfibre vandt renoveringssagen med en beregnet rentabilitetsfaktor på 4,77 mod 1,33 som er kriteriet for, hvornår en sådan renovering normalt regnes for at være rentabel.

Kildebjergskolen i Holbæk er netop blevet isoleret med træfiberisoleringen KKS™ Woodfibre.
En løsning som har givet et mærkbart bedre indeklima – og skolen store besparelser.

Benny Johansen, Energiteknolog ved Holbæk Kommune har tilsyn med alle kommunens ejendomme og er imponeret over, hvad den nye isolering har gjort for indeklimaet på skolen. Han er netop nu i gang med at skabe sig overblik over de besparelser, man har opnået i forbindelse med skolens nye isolering. Benny Johansen er ikke i tvivl om, at besparelserne er markante - præcis hvor markante vil snart vise sig.

Mens han venter på forbrugstallene glæder han sig over den store komfortforbedring, isolerings-arbejdet umiddelbart har givet: Skolens akustiske miljø er blevet mærkbart forbedret, til stor glæde for skolens elever, lærere og øvrige personale. Derfor har Benny Johansen allerede igangsat en analyse af mulighederne for at implementere træfiberisolering i kommunens øvrige bygninger