Planker af plast/træfiberkomposit

Planker af plast/træfiberkomposit er et materiale, der er fremstillet ved at kombinere plastmaterialer og træfiber eller træmel for at opnå en holdbar og miljøvenlig alternativ til traditionelle træplanker. Dette materiale kombinerer fordelene ved begge komponenter og tilbyder en række anvendelsesmuligheder i forskellige udendørsapplikationer.

Leverandører af og viden om planker af plast/træfiberkomposit:


Plastsnedkeriet ApS

Thrigesvej 12
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 82 50 01
E-mail: mail@plastsnedkeriet.dk

www.plastsnedkeriet.dk

Kompetencer: Laserskæring, laserskæring i plast, bukning, CNC-fræsning, polering, skæring, limning, brochureholdere, skiltelommer, displays, konkurrence og indsamlingkasser, montrer og kasser, rør og bolde, møbler, talerstole, skærme og specielle emner, ophængssystemer, farver på akryl og panelplader, akrylglas, plexiglas

Læs mere om Plastsnedkeriet ApS


Simik ApS

Værkstedsvej 7
4230 Skælskør
Tlf.: 21 91 96 34
E-mail: kn@simik.dk

www.simik.dk

Kompetencer: Klip, Buk, Kompositbjælker, Alt i stål, Konstruktioner, Plasmaskærer, Smedearbejde, Smedejernslåger, Stålkonstruktioner, Gelændere, Altaner

Læs mere om Simik ApS


Mere viden om planker af plast/træfiberkomposit:

Planker af plast/træfiberkomposit har flere fordele:

  1. Holdbarhed: Kombinationen af plast og træfiber giver en stærk og holdbar plank, der modstår råd, forvitring og insektangreb. Det er også modstandsdygtigt over for revner og splinter, hvilket gør det velegnet til udendørs brug.
  2. Lav vedligeholdelse: Planker af plast/træfiberkomposit kræver minimal vedligeholdelse sammenlignet med traditionelle træplanker. De behøver ikke at blive malet, lakeret eller imprægneret, og de er lette at rengøre med vand og sæbe.
  3. Miljøvenlighed: Ved at kombinere plast og træfiber reduceres behovet for at bruge massivt træmateriale, hvilket minimerer skovrydning og giver en mere bæredygtig løsning. Derudover kan mange planker af plast/træfiberkomposit være fremstillet af genbrugsplast, hvilket bidrager til genbrug og reduktion af affald.
  4. Æstetik: Planker af plast/træfiberkomposit er tilgængelige i forskellige farver, finish og teksturer, der efterligner udseendet af træ. Dette giver mulighed for at skabe æstetisk tiltalende udendørsområder og terrasser.
  5. Fleksibilitet: Planker af plast/træfiberkomposit kan skæres, formes og fastgøres på samme måde som træplanker. De kan anvendes til dæk, terrasser, gelændere, facader og andre udendørsstrukturer.

Det er vigtigt at vælge planker af plast/træfiberkomposit af høj kvalitet fra velrenommerede producenter for at sikre holdbarhed og ydeevne over tid. Følgende producenter er kendt for at levere plast/træfiberkompositplanker: Trex, TimberTech, Fiberon og MoistureShield. Installationen skal udføres i overensstemmelse med producentens anvisninger for at opnå et optimalt resultat.


KKS Woodfibre vinder ordre på imponerende regnestykke
Valg af træfiberisolering udløser kæmpe besparelse hos Kildebjergskolen i Holbæk Kommune

KKS™ Woodfibre vandt renoveringssagen med en beregnet rentabilitetsfaktor på 4,77 mod 1,33 som er kriteriet for, hvornår en sådan renovering normalt regnes for at være rentabel.

Kildebjergskolen i Holbæk er netop blevet isoleret med træfiberisoleringen KKS™ Woodfibre.
En løsning som har givet et mærkbart bedre indeklima – og skolen store besparelser.

Benny Johansen, Energiteknolog ved Holbæk Kommune har tilsyn med alle kommunens ejendomme og er imponeret over, hvad den nye isolering har gjort for indeklimaet på skolen. Han er netop nu i gang med at skabe sig overblik over de besparelser, man har opnået i forbindelse med skolens nye isolering. Benny Johansen er ikke i tvivl om, at besparelserne er markante - præcis hvor markante vil snart vise sig.

Mens han venter på forbrugstallene glæder han sig over den store komfortforbedring, isolerings-arbejdet umiddelbart har givet: Skolens akustiske miljø er blevet mærkbart forbedret, til stor glæde for skolens elever, lærere og øvrige personale. Derfor har Benny Johansen allerede igangsat en analyse af mulighederne for at implementere træfiberisolering i kommunens øvrige bygninger


Cookie-indstillinger