Postkasser og postkasseanlæg

Etageejendomme skal være forsynet med samlede postkasseanlæg, der er direkte tilgængelige for postbuddet ved opgangen eller ejendommens indgangsparti. Postkasseanlæg og postkassesystemer kommer i mange designs og nogle hænges op på væggen, mens andre placeres på standere designet til formålet. Nogle firmaer tilbyder design af postkasseanlæg online, således man nemt kan sidde og tegne på opgaven

Leverandører af og viden om Postkasser,  Postkasseanlæg og Postkassesystemer:


Mejlshede Gruppen A/S

Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf: 35 39 39 39
E-mail: info@mejlshede.dk

web

Kompetencer: Adgangssikring, adgangskontrol, alarmsystemer, dørtelefoner, elektroniske låse, pakkepostanlæg, låse til hoveddøre, låsesystemer, sikringsniveauer og forsikringskrav, videoovervågning

Læs mere om Mejlshede Gruppen A/S


RENZ

Korskildeeng 6
2670  Greve
Tlf.: 46 19 35 00
E-mail: info@renzgroup.dk

web

Kompetencer: Postkasser, postkasseanlæg, pakkepostanlæg - både elektroniske- og mekaniske

Læs mere om RENZ


SCANTRON

Gammelsø 2,
5000 Odense C
Tlf.: 66 13 99 66
E-mail: info@scantron.dk

www.scantron.dk

Kompetencer: Postkasser, postkasseanlæg, adgangssystemer, dørtelefoni

Læs mere om SCANTRON


Videx Danmark ApS

Hammershusgade 15
2100 København Ø
Tlf.: +45 3929 8000
​Email: videx@videx.dk

www.videx.dk

Kompetencer: Dørstationer, Dørtelefoner, GSM Adgangskontrol, GSM - Trådløs dørtelefoni, Svartelefoner

Læs mere om Videx Danmark ApS


Det er vigtigt, at vi har let adgang til din brevkasse, når vi skal aflevere den daglige post. Det har postbuddet, når brevkassen er placeret ved indgangen til din parcel, hvis du bor i villa eller rækkehus, eller i et brevkasseanlæg ved indgangen, hvis du bor i etageejendom. Reglerne gælder også for kontorer og butikker mv.

Postnord arbejder på grundlag af den postlov, som Folketinget vedtog i december 2010. I den kan du læse mere om de gældende regler for opsætning af brevkasser og om omdeling af post. Her finder du postloven med tilhørende bekendtgørelse.

"Bekendtgørelse om postvirksomhed og postbefordring" siger, at hvis brevkassen eller brevindkastet ikke er anbragt rigtigt, så kan postbuddet tage posten med tilbage og returnere den til afsenderen.

Levering til døren
Hvis du ikke selv kan hente din post i brevkassen, fx fordi du er gangbesværet eller handicappet, kan du henvende dig til din kommune, der afgør, om du er berettiget til post til døren. Kommunen giver PostNord besked, hvis du skal have din post bragt helt til døren


Renz tilbyder nu serviceaftaler og montering
Post- og pakkeanlægsleverandøren Renz starter en helt ny serviceafdeling op med en nyansættelse, der skal gøre virksomheden til totalleverandør, give mulighed for serviceaftaler og skabe tættere kontakt til kunder og projekter

Leverandøren af elektroniske pakke- og postanlæg til den danske boligsektor, Renz A/S, har netop ansat Lars Damm Nørgaard i en nyoprettet stilling som projekt- og servicekoordinator. Det sker som led i at fokusere på service og udvide forretningsområdet til blandt andet også at gælde serviceaftaler og monteringsløsninger.

“Vi er utroligt glade for at få Lars ombord. Han er den rette til at udvikle vores nye service- og montageafdeling, så vi nu kan levere en totalløsning på vores produkter til vores kunder. Fra de første arkitekttegninger til monteringen og vedligeholdelse af de elektroniske anlæg,” siger Kenneth Steinmetz, der er direktør i Renz A/S.

Lars Damm Nørgaard kommer med 17 års erfaring fra Bolind A/S, der er en indkøbsforening for den almennyttige boligsektor. Han glæder sig også over de nye udfordringer og potentialet i en helt ny stilling.

“Jeg er meget begejstret for at starte i en nyoprettet stilling, som jeg selv kan være med til at sætte mit præg på. Nu glæder jeg mig til at komme rundt i huset og ud til alle vores gode kunder og samarbejdspartnere,” udtaler Lars Damm Nørgaard.

Fokus på service
Den nyudklækkede projekt- og servicekoordinator fortæller, at hans første opgave bliver at skabe nye arbejdsgange for projektopfølgning, service og montering. Noget han mener, der kommer både nye og gamle kunder til gode:
“Det bliver nemmere at være kunde hos Renz A/S. Kunden får nemlig mulighed for at spare tid og bekymring på vedligehold, etablering og montering. Potentialet er så stort, at alene det giver mig masser af motivation”

Han fortæller, at serviceaftaler kommer til at inkludere et årligt servicetjek af postkasseanlæg og click & collect løsninger, så de altid spiller og står knivskarpt. Og så håber han at virksomheden, med dette professionelle set-up, får lov at stå for monteringen af de elektroniske postanlæg.

“Vi vil gerne have lov at stå for monteringen af alle vores leverancer, for vi kender dem jo. Når vi melder vores egen ekspert på banen, sidder den i skabet første gang, og det giver altså et stort effektivitetspotentiale, fordi kunderne slipper for en tredjepart og de udfordringer, som det kan medføre,” siger Lars Damm Nørgaard med højt humør, der nu har haft sine første måneder hos Renz A/S.

Renz vil tilbyde landsdækkende serviceaftaler, som særligt boligforeninger og boligadministratorer vil have gavn af. Virksomheden har oplevet en stigning i interessen for pakkepostanlæg i takt med, at vi sender flere og flere pakker og forsendelser.


RENZ – UNDGÅ NEDSTØBNING
Med "MEFA Easy Mounting" er det let og hurtigt at montere pakkepostkassen.

Det kræver en meget begrænset arbejdsindsats og man undgår det tunge jord- og betonarbejde.

Skal postkasse flyttes til en anden placering - er det enkelt at flytte standeren ved at trække jordspyddene op igen og flytte den til det nye sted.

https://youtu.be/gjBqlCSokw0

Retrofit – Nyhed i myRENZbox familien
Få pakker leveret hjemme i opgangen

Retrofit er den perfekte løsning til udbygning af et eksisterende postkassesystem, uanset om det eksisterende anlæg er mekanisk eller elektronisk.

En enkelt måde at få pakkemodul ind i opgangen – til stor gavn for beboerne, som slipper for de mange ture til kiosken eller supermarkedet.

  • myRENZbox Retrofit – en Plug & play færdiglavet løsning
  • Med pakkerum som matcher jeres eksisterende postkasseanlæg
  • Vælg mellem to modeller – 8 pakkerum eller den store med 11 pakkerum
  • Administreres via myRENZbox internetportalen
  • Leveres samlet og monteres direkte på væg og tilsluttes strøm og internet – så er den klar til brug
  • Retrofit kan kun monteres på væg, men både inde og ude
  • Fungerer med SALTO, APTUS, iLOQ, RUKO og ARX m.fl.

Model L - B: 1230 x H: 1190 cm

Model XL - B: 1638 x H: 1190 cm


Renz er med på Spritten i Aalborg
Det rykker heftigt i Aalborgs Vestby, hvor De Danske Spritfabrikkers produktionsanlæg før holdt til.

For nylig er både ungdoms- og seniorboliger, leje- og ejerlejligheder blevet indviet og tæller tilsammen over 600 boliger, der nu har slået rod på det, der i daglig tale kaldes Spritten.
Boligerne skiller sig ud på flere måder. For det første arkitektonisk, fordi de tydeligt viser respekt for områdets historie. For det andet gennem den tilstræbte varierede sammensætning af beboerne, der gerne skulle give basis for et inspirerende møde på tværs af generationer og forskellighed i øvrigt.

Taffeltårnet og Høkergården

Først lidt om Taffeltårnet, der blander unge og seniorer i flere bygningsdele på 4 til 16 etager. Ungdomsboligerne er på knap 50 kvm, mens de ældre i seniorboligerne har 70 til 100 kvm at føle sig hjemme på. Facaderne sender en venlig hilsen til de oprindelige bygninger med deres inspiration i nyklassicistisk stil.

Himmerland Boligforening står også bag 93 ungdomsboliger i Høkergården med 5 til 11 etager på Spritten. Boligerne er alle på knap 50 kvm og udstyret med to tagterrasser med udsigt til Fjordmarken og Limfjorden.

Postkasseanlæg perfekt tilpasset

Renz har allerede leveret Renz Basic+ postkasseanlæg til mange af boligerne. Billederne viser nogle af de farver, der er valgt til de forskellige boligtyper. Anlæggets udtryk varierer meget som følge af den ramme og inddækning man vælger; men naturligvis betyder baggrunden også meget for oplevelsen.

Renz Basic+ postkasseanlæg er fremstillet i pulverlakeret galvaniseret stål eller i rustfri stål i høj kvalitet med et moderne udtryk. Det kan både monteres på væg og mur eller indbygges, men naturligvis også monteres på fritstående stander. Designmæssigt kan anlægget justeres, så det passer perfekt til facaden eller opgangen, og det kan leveres i mange farvenuancer.


Scantron – Serie 610 med digitale postkasser
  • Alt i en løsning: Dørtelefoni, adgangskontrol og postkasser
  • Produceres efter mål og behov
  • Nem og hurtig montering direkte i en vinduesfyldning

Serie 610 er en elegant løsning, hvor både dørtelefon, adgangskontrol og postkasser er integreret i et samlet anlæg. Det produceres efter mål og leveres samlet, så det er lige til at montere i vinduesfyldningen ved siden af døren. Ved at integrere Serie 610 i bygningens vinduesfyldning opnås et helhedsindtryk, som ikke alene understøtter bygningens arkitektur, men som også kan tilpasses den.

Læs også: Scantron præsenterer EvoLock

Ved at montere postkasser i facaden, opnår man mere plads i opgangen. Plads, som kan være en afgørende faktor for brandsikkerhed. Derudover reduceres antallet af personer, som har adgang til opgangen, hvilket kan have betydning for både sikkerheden og slitagen.


Pakkepostanlæg hvorfra man kan sende og modtage pakker på Architect@Work
På dette års Artchitect@Work udstiller Renz et pakkepostanlæg -

På Artchitect@Work udstiller Renz et pakkepostanlæg -som både højner den æstetiske såvel som den brugermæssige oplevelse i boligkomplekser, beboerforeninger og virksomheder: Specialdesignede pakkepostanlæg hvorfra man både kan sende og modtage pakker.

Alene i Danmark handler vi varer på Internettet for 27 milliarder, og det er et tal, som forventes at stige de kommende år. Men postkasser og pakkepostanlæg er ikke rigtig noget, vi har tradition for at tænke ind i projekteringsfasen af hverken byggeri eller renoveringsarbejde. Det vender Renz nu om på med deres nye pakkepostanlæg, hvor arkitekterne får mulighed for at få specialdesignet et pakkepostanlæg, som både rummer den nyeste teknologi og samtidig understøtter den arkitektoniske linje i projektet.

Højner både æstetikken og brugeroplevelsen

Thorben Larsen fra Renz fortæller: - Som den førende postkasseleverandør i Europa har vi hos Renz uendelige muligheder for at skabe specialdesignede og innovative løsninger. Vores anlæg tilfører en ekstra luksus for beboere i ejendomme eller medarbejdere i virksomheder. Med vores pakkepostanlæg får arkitekten mulighed for at skabe et anlæg, som komplementerer byggeriet fremfor at skæmme, og kan man samtidig skabe en hverdagsluksus for brugerne, kan det blive en konkurrencefordel, som kan være med til at differentiere et projekt betydeligt.


Scantron præsenterer EvoLock
- En ny offline læser og andre digitale løsninger på El & Teknik messen 2016

I år har vi flere nyheder med på standen, heriblandt vores nye offline læser, EvoLock® håndtaget med integreret MIFARE læser.

EvoLock® er et elegant og kompakt håndtag, som bruges til elektronisk styring af døre. Der opnås hurtig og nem adgang ved at holde forprogrammerede adgangsbrikker eller kort foran læsefeltet. På minimal plads er al elektronik, mekaniske dele, LED signal og adapter indbygget, hvilket skaber en pæn og komplet løsning. Håndtagets udformning og design er pladsbesparende og giver hurtig adgang til lejlighedsdøre, kontorrum, hotelværelser m.m. EvoLock® er en del af Scantrons FlexAir® adgangskontrolsystem med ledningsfrie offline læsere, som yderligere kan kombineres i et system med online læsere, dørtelefoni, postkasser og brandkommunikation.

Udover EvoLock® udstiller vi nyheder fra vores komplette adgangskontrolsystem, som inkluderer produkter såsom vores nye AT7 lejlighedsterminal, et EP digitalt postkasseanlæg med digitale navne-display og elektroniske låse samt display-dørstationer, som kan integreres i vores FlexAir® system, hvor hele systemet digitaliseres og giver administratoren og boligforening mange muligheder.