Postkasser og postkasseanlæg

Etageejendomme skal være forsynet med samlede postkasseanlæg, der er direkte tilgængelige for postbuddet ved opgangen eller ejendommens indgangsparti. Postkasseanlæg og postkassesystemer kommer i mange designs og nogle hænges op på væggen, mens andre placeres på standere designet til formålet. Nogle firmaer tilbyder design af postkasseanlæg online, således man nemt kan sidde og tegne på opgaven

Leverandører af og viden om Postkasser,  Postkasseanlæg og Postkassesystemer:

Mejlshede Gruppen A/S

Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf: 35 39 39 39
E-mail: info@mejlshede.dk

web

Læs mere omMejlshede Gruppen A/S og se den fulde firmaprofi

RENZ

Korskildeeng 6
2670  Greve
Tlf.: 46 19 35 00
E-mail: info@renzgroup.dk

web

Læs mere omRENZ og se den fulde firmaprofi

Videx Danmark ApS

Hammershusgade 15
2100 København Ø
Tlf.: +45 3929 8000
​Email: videx@videx.dk

www.videx.dk

Læs mere omVidex Danmark ApS og se den fulde firmaprofi


Det er vigtigt, at vi har let adgang til din brevkasse, når vi skal aflevere den daglige post. Det har postbuddet, når brevkassen er placeret ved indgangen til din parcel, hvis du bor i villa eller rækkehus, eller i et brevkasseanlæg ved indgangen, hvis du bor i etageejendom. Reglerne gælder også for kontorer og butikker mv.

Postnord arbejder på grundlag af den postlov, som Folketinget vedtog i december 2010. I den kan du læse mere om de gældende regler for opsætning af brevkasser og om omdeling af post. Her finder du postloven med tilhørende bekendtgørelse.

"Bekendtgørelse om postvirksomhed og postbefordring" siger, at hvis brevkassen eller brevindkastet ikke er anbragt rigtigt, så kan postbuddet tage posten med tilbage og returnere den til afsenderen.

Levering til døren
Hvis du ikke selv kan hente din post i brevkassen, fx fordi du er gangbesværet eller handicappet, kan du henvende dig til din kommune, der afgør, om du er berettiget til post til døren. Kommunen giver PostNord besked, hvis du skal have din post bragt helt til døren

Cookie-indstillinger