Postkasser og postkasseanlæg

Etageejendomme skal være forsynet med samlede postkasseanlæg, der er direkte tilgængelige for postbudet ved opgangen eller ejendommens indgangsparti

Leverandører af og viden om postkasser og postkasseanlæg:


RENZ

Korskildeeng 6
2670  Greve
Tlf.: 46 19 35 00
E-mail: info@renzgroup.dk

web

Kompetencer: Postkasser, postkasseanlæg, pakkepostanlæg - både elektroniske- og mekaniske

Læs mere om RENZ


SCANTRON

Gammelsø 2,
5000 Odense C
Tlf.: 66 13 99 66
E-mail: info@scantron.dk

www.scantron.dk

Kompetencer: Postkasser, postkasseanlæg, adgangssystemer, dørtelefoni

Læs mere om SCANTRON


Videx Danmark ApS

Hammershusgade 15
2100 København Ø
Tlf.: +45 3929 8000
​Email: videx@videx.dk

www.videx.dk

Kompetencer: Dørstationer, Dørtelefoner, GSM Adgangskontrol, GSM - Trådløs dørtelefoni, Svartelefoner

Læs mere om Videx Danmark ApS


Det er vigtigt, at vi har let adgang til din brevkasse, når vi skal aflevere den daglige post. Det har postbuddet, når brevkassen er placeret ved indgangen til din parcel, hvis du bor i villa eller rækkehus, eller i et brevkasseanlæg ved indgangen, hvis du bor i etageejendom. Reglerne gælder også for kontorer og butikker mv.

Postnord arbejder på grundlag af den postlov, som Folketinget vedtog i december 2010. I den kan du læse mere om de gældende regler for opsætning af brevkasser og om omdeling af post. Her finder du postloven med tilhørende bekendtgørelse.

"Bekendtgørelse om postvirksomhed og postbefordring" siger, at hvis brevkassen eller brevindkastet ikke er anbragt rigtigt, så kan postbuddet tage posten med tilbage og returnere den til afsenderen.

Levering til døren
Hvis du ikke selv kan hente din post i brevkassen, fx fordi du er gangbesværet eller handicappet, kan du henvende dig til din kommune, der afgør, om du er berettiget til post til døren. Kommunen giver PostNord besked, hvis du skal have din post bragt helt til døren


RENZ – UNDGÅ NEDSTØBNING


08.jun 2022


Med "MEFA Easy Mounting" er det let og hurtigt at montere pakkepostkassen.

Det kræver en meget begrænset arbejdsindsats og man undgår det tunge jord- og betonarbejde.

Skal postkasse flyttes til en anden placering - er det enkelt at flytte standeren ved at trække jordspyddene op igen og flytte den til det nye sted.

https://youtu.be/gjBqlCSokw0

Retrofit – Nyhed i myRENZbox familien


03.mar 2022


Få pakker leveret hjemme i opgangen

Retrofit er den perfekte løsning til udbygning af et eksisterende postkassesystem, uanset om det eksisterende anlæg er mekanisk eller elektronisk.

En enkelt måde at få pakkemodul ind i opgangen – til stor gavn for beboerne, som slipper for de mange ture til kiosken eller supermarkedet.

  • myRENZbox Retrofit – en Plug & play færdiglavet løsning
  • Med pakkerum som matcher jeres eksisterende postkasseanlæg
  • Vælg mellem to modeller – 8 pakkerum eller den store med 11 pakkerum
  • Administreres via myRENZbox internetportalen
  • Leveres samlet og monteres direkte på væg og tilsluttes strøm og internet – så er den klar til brug
  • Retrofit kan kun monteres på væg, men både inde og ude
  • Fungerer med SALTO, APTUS, iLOQ, RUKO og ARX m.fl.

Model L - B: 1230 x H: 1190 cm

Model XL - B: 1638 x H: 1190 cm


Renz er med på Spritten i Aalborg
Det rykker heftigt i Aalborgs Vestby, hvor De Danske Spritfabrikkers produktionsanlæg før holdt til.

For nylig er både ungdoms- og seniorboliger, leje- og ejerlejligheder blevet indviet og tæller tilsammen over 600 boliger, der nu har slået rod på det, der i daglig tale kaldes Spritten.
Boligerne skiller sig ud på flere måder. For det første arkitektonisk, fordi de tydeligt viser respekt for områdets historie. For det andet gennem den tilstræbte varierede sammensætning af beboerne, der gerne skulle give basis for et inspirerende møde på tværs af generationer og forskellighed i øvrigt.

Taffeltårnet og Høkergården

Først lidt om Taffeltårnet, der blander unge og seniorer i flere bygningsdele på 4 til 16 etager. Ungdomsboligerne er på knap 50 kvm, mens de ældre i seniorboligerne har 70 til 100 kvm at føle sig hjemme på. Facaderne sender en venlig hilsen til de oprindelige bygninger med deres inspiration i nyklassicistisk stil.

Himmerland Boligforening står også bag 93 ungdomsboliger i Høkergården med 5 til 11 etager på Spritten. Boligerne er alle på knap 50 kvm og udstyret med to tagterrasser med udsigt til Fjordmarken og Limfjorden.

Postkasseanlæg perfekt tilpasset

Renz har allerede leveret Renz Basic+ postkasseanlæg til mange af boligerne. Billederne viser nogle af de farver, der er valgt til de forskellige boligtyper. Anlæggets udtryk varierer meget som følge af den ramme og inddækning man vælger; men naturligvis betyder baggrunden også meget for oplevelsen.

Renz Basic+ postkasseanlæg er fremstillet i pulverlakeret galvaniseret stål eller i rustfri stål i høj kvalitet med et moderne udtryk. Det kan både monteres på væg og mur eller indbygges, men naturligvis også monteres på fritstående stander. Designmæssigt kan anlægget justeres, så det passer perfekt til facaden eller opgangen, og det kan leveres i mange farvenuancer.


Scantron – Serie 610 med digitale postkasser
  • Alt i en løsning: Dørtelefoni, adgangskontrol og postkasser
  • Produceres efter mål og behov
  • Nem og hurtig montering direkte i en vinduesfyldning

Serie 610 er en elegant løsning, hvor både dørtelefon, adgangskontrol og postkasser er integreret i et samlet anlæg. Det produceres efter mål og leveres samlet, så det er lige til at montere i vinduesfyldningen ved siden af døren. Ved at integrere Serie 610 i bygningens vinduesfyldning opnås et helhedsindtryk, som ikke alene understøtter bygningens arkitektur, men som også kan tilpasses den.

Læs også: Scantron præsenterer EvoLock

Ved at montere postkasser i facaden, opnår man mere plads i opgangen. Plads, som kan være en afgørende faktor for brandsikkerhed. Derudover reduceres antallet af personer, som har adgang til opgangen, hvilket kan have betydning for både sikkerheden og slitagen.


Pakkepostanlæg hvorfra man kan sende og modtage pakker på Architect@Work
På dette års Artchitect@Work udstiller Renz et pakkepostanlæg -

På Artchitect@Work udstiller Renz et pakkepostanlæg -som både højner den æstetiske såvel som den brugermæssige oplevelse i boligkomplekser, beboerforeninger og virksomheder: Specialdesignede pakkepostanlæg hvorfra man både kan sende og modtage pakker.

Alene i Danmark handler vi varer på Internettet for 27 milliarder, og det er et tal, som forventes at stige de kommende år. Men postkasser og pakkepostanlæg er ikke rigtig noget, vi har tradition for at tænke ind i projekteringsfasen af hverken byggeri eller renoveringsarbejde. Det vender Renz nu om på med deres nye pakkepostanlæg, hvor arkitekterne får mulighed for at få specialdesignet et pakkepostanlæg, som både rummer den nyeste teknologi og samtidig understøtter den arkitektoniske linje i projektet.

Højner både æstetikken og brugeroplevelsen

Thorben Larsen fra Renz fortæller: - Som den førende postkasseleverandør i Europa har vi hos Renz uendelige muligheder for at skabe specialdesignede og innovative løsninger. Vores anlæg tilfører en ekstra luksus for beboere i ejendomme eller medarbejdere i virksomheder. Med vores pakkepostanlæg får arkitekten mulighed for at skabe et anlæg, som komplementerer byggeriet fremfor at skæmme, og kan man samtidig skabe en hverdagsluksus for brugerne, kan det blive en konkurrencefordel, som kan være med til at differentiere et projekt betydeligt.


Scantron præsenterer EvoLock
- En ny offline læser og andre digitale løsninger på El & Teknik messen 2016

I år har vi flere nyheder med på standen, heriblandt vores nye offline læser, EvoLock® håndtaget med integreret MIFARE læser.

EvoLock® er et elegant og kompakt håndtag, som bruges til elektronisk styring af døre. Der opnås hurtig og nem adgang ved at holde forprogrammerede adgangsbrikker eller kort foran læsefeltet. På minimal plads er al elektronik, mekaniske dele, LED signal og adapter indbygget, hvilket skaber en pæn og komplet løsning. Håndtagets udformning og design er pladsbesparende og giver hurtig adgang til lejlighedsdøre, kontorrum, hotelværelser m.m. EvoLock® er en del af Scantrons FlexAir® adgangskontrolsystem med ledningsfrie offline læsere, som yderligere kan kombineres i et system med online læsere, dørtelefoni, postkasser og brandkommunikation.

Udover EvoLock® udstiller vi nyheder fra vores komplette adgangskontrolsystem, som inkluderer produkter såsom vores nye AT7 lejlighedsterminal, et EP digitalt postkasseanlæg med digitale navne-display og elektroniske låse samt display-dørstationer, som kan integreres i vores FlexAir® system, hvor hele systemet digitaliseres og giver administratoren og boligforening mange muligheder.