Plastdunke

Plastdunke

Plastdunke er beholdere lavet af plastik, typisk polyethylen (PE) eller polypropylen (PP), der anvendes til opbevaring og transport af væsker og kemikalier. De kommer i forskellige størrelser og former, såsom runde eller rektangulære, og har ofte en skrue- eller snaplåg for at sikre tæt lukning.

En af fordelene ved plastdunken er deres holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion, kemikalier og temperaturvariationer. Dette gør dem velegnede til opbevaring af forskellige typer væsker, herunder vand, olier, rengøringsmidler og industrielle kemikalier.

Dunkene er lette at håndtere og transportere på grund af deres lette vægt og ergonomiske design. De kan udstyres med håndtag eller greb for at gøre det nemmere at løfte og bære dem rundt. Dette gør dem ideelle til både private og kommercielle brugere.

Leverandører af Plastdunke:

 

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Nordisk Plast

Virkevangen 80, Assentoft
8960 Randers SØ
Tlf.: 86484811
E-mail: salg@nordiskplast.dk

www.nordiskplast.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Plastsnedkeriet ApS

Thrigesvej 12
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 82 50 01
E-mail: mail@plastsnedkeriet.dk

www.plastsnedkeriet.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Plastdunke fås også med forskellige tilbehør som taphaner eller pumper, der gør det nemt at tømme og dosere væskerne. Dette er særligt nyttigt i industrielle miljøer, hvor præcis dosering og håndtering af kemikalier er vigtig.

Desuden er plastdunken genanvendelige og kan genbruges mange gange, hvilket reducerer behovet for engangsemballage og minimerer affald. Dette gør dem til et miljøvenligt valg sammenlignet med engangsbeholdere lavet af materialer som metal eller glas.

Sammenfattende er dunke praktiske og alsidige beholdere, der spiller en vigtig rolle i opbevaring og transport af væsker og kemikalier. Deres holdbarhed, lette vægt og genanvendelighed gør dem til en populær løsning i både private og kommercielle miljøer.

Cookie-indstillinger