Plastkapsler

Plastkapsler

Plastkapsler refererer normalt til små beskyttende dæksler eller hætter fremstillet af plastik, der anvendes til at forsegle eller beskytte en åbning på en flaske, beholder eller anden emballage. Disse kapsler tjener flere formål, herunder at bevare produktets friskhed, forhindre lækager, beskytte mod forurening og tilføje en forseglet finish til produktemballagen.

Leverandører af Plastkapsler:

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Plastkapslerne kan findes i forskellige størrelser, former og farver afhængigt af produktet og brugen. De kan være enkle, flade dæksler, eller de kan have en skrue- eller klikmekanisme, der sikrer en tæt forsegling.

Nogle anvendelser:

  1. Fødevarer og drikkevarer: Plastkapslen anvendes på flasker med drikkevarer som vand, saft eller sodavand samt på fødevarebeholdere som syltetøj, saucer og krydderier.
  2. Farmaceutiske produkter: Medicinflasker og -beholdere er ofte udstyret med plastkapsler for at sikre produkternes integritet og forhindre forurening.
  3. Kosmetik og personlig pleje: Plastkapslen anvendes på flasker og beholdere med kosmetik, cremer, lotioner og shampoo.
  4. Kemiske produkter: Plastkapslerne bruges i industrielle produkter som rengøringsmidler, kemikalier og væsker.
  5. Husholdningsprodukter: Plastkapsler anvendes på produkter som lim, maling, olie og rengøringsmidler.

Plastkapslerne kan tilpasses med trykte eller prægede designs, logoer eller tekst for at forbedre branding og produktidentifikation. De er vigtige i at opretholde produktets kvalitet og sikkerhed samt at give en forseglet og professionel fremtoning af emballagen

Cookie-indstillinger