Plastspande

Plastspande

Plastspande er beholdere eller kar lavet af plastikmateriale og anvendes til en række formål, såsom opbevaring, transport og organisering af forskellige typer materialer og væsker. Plastspande findes i forskellige størrelser og konfigurationer og bruges i både hjemlige og kommercielle indstillinger.

Leverandører af Plastspande:

Bica

Industriparken 16
7400 Herning
Tlf: 82 30 40 00
E-Mail: info@bicasolutions.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

DUTRA ApS

Falstervej 21
5800 Nyborg
Tel.: +45 5363 5767
E-mail: dutra@dutra.dk

www.dutra.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97
6500 Vojens
Tlf.: 74 59 16 80
E-mail: info@dtemballage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Plastsnedkeriet ApS

Thrigesvej 12
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 82 50 01
E-mail: mail@plastsnedkeriet.dk

www.plastsnedkeriet.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

  1. Materiale: Plastspanden er normalt fremstillet af plastikmaterialer som polyethylen (PE), polypropylen (PP), polyvinylchlorid (PVC) og mere. Plastik giver holdbarhed, letvægt, modstandsdygtighed over for fugt og kemikalier samt mulighed for let rengøring.
  2. Anvendelser: Plastspanderne har en bred vifte af anvendelser, herunder opbevaring af fødevarer, væsker, kemikalier, materialer, husholdningsaffald og mere. De bruges i hjemlige, kommercielle og industrielle miljøer.
  3. Størrelser og former: Plastspanderne fås i forskellige størrelser og former afhængigt af deres formål. De kan have låg, låsemekanismer, håndtag eller stablingsegenskaber.
  4. Holdbarhed: Spanden er normalt holdbare og kan modstå forskellige påvirkninger, såsom stød og vibrationer, afhængigt af det specifikke plastikmateriale og design.
  5. Låg og tætning: Nogle spande leveres med tætningslåg eller låsemekanismer for at beskytte indholdet mod støv, fugt eller utilladt adgang.
  6. Farver: Plastspande kan komme i forskellige farver, som kan hjælpe med organisering og identifikation af indholdet.
  7. Genanvendelse: Nogle spande er lavet af genbrugsplast og kan recirkuleres. Genanvendelse af plastspanden kan bidrage til at reducere affald og miljøpåvirkning.

Plastspanden spiller en vigtig rolle i opbevaring, beskyttelse og organisering af materialer og væsker. De er alsidige og praktiske beholdere, der er nyttige i mange forskellige sammenhænge, fra husholdninger til industrien.


Bæredygtige løsninger – RPC Superfos spande i topkvalitet med genanvendt plast
Plastemballageproducenten RPC Superfos har udviklet en ny formel til fremstilling af spande med en høj andel af genanvendt plast. Der er fokus på kvalitet, høj driftssikkerhed og bæredygtighed

At fremstille nye nyttige, alsidige og stærke emballageløsninger med brugt plast er velkendt praksis for plastemballageproducenten RPC Superfos. Men nu har virksomheden udviklet en ny formel til en serie spande i flere størrelser og former, der alle kan fremstilles med en meget høj andel af genanvendt plast. Det gælder non-food spande som Paintainer®, SuperCube®, SuperLift® og SuperFlex®.

Masser af ansvarlighed og genanvendt plast
Søren Marcussen, Nordisk Direktør hos RPC Superfos, siger:

“RPC Superfos har lang erfaring med at bruge genanvendt plast i emballageløsninger til non-food markedet, og det gør os til en efterspurgt og kompetent rådgiver for vores kunder. Det handler om at finde den rette balance, for hvis man ikke tager hensyn til de mekaniske egenskaber, kan det gå ud over emballagens driftssikkerhed. Med vores nye formel og vores ansvarlige tilgang til emballageproduktion, kan vi i visse tilfælde komme op på en meget høj andel af genanvendt plast. Det vil dog altid være sådan, at vi på vores kunders vegne fokuserer på driftssikkerhed, kvalitet og effektiv logistik. For os er det vigtigt ikke at love mere, end vi kan holde – det ser vi som vores erklærede opgave som rådgiver og forretningspartner.”

Sammen med kunden kommer RPC Superfos frem til den rette andel af genanvendt plast, for sammensætningen afhænger af, hvad emballagen skal bruges til. Da der er store forskelle på, hvad en emballage bliver anvendt til, er en tæt dialog med kunden altafgørende for et vellykket resultat. Under alle omstændigheder er spande med genanvendt plast et tiltag, der understøtter udviklingen af den cirkulære økonomi.

Årelang erfaring og anerkendelse for innovation
Mange års målrettet arbejde med innovation og genanvendelse har betydet, at RPC Superfos har opnået den anerkendelse, det er få nomineret en spand fremstillet med genanvendt plast til en bæredygtighedspris, ”Sustainable Innovation Award from the British Coating Federation” i 2015.

Janni Langkjær Pedersen, Sustainability Communication Manager hos RPC Superfos, siger:

“Det er ikke spor nyt for RPC Superfos at tænke bæredygtigt, og når vi bruger genanvendt plast, er det bare en af måderne, vi gør det på. Vi er meget tilfredse med, at markedet for tiden bevæger sig i retning af mere bæredygtighed. Samtidig kommer der ny lovgivning på europæisk plan om plast i samfundet, som vi også tager hensyn til. Og i det lys er RPC Superfos glad for at tilbyde en serie kvalitetspande med genanvendt plast, som egner sig helt perfekt til maling, lak, byggematerialer, haveprodukter osv. Plast har mange stærke egenskaber – fx er det holdbart, let og stærkt og bidrager markant til at nedsætte CO2 udslippet.”

Vi skal blive bedre til at indsamle og bruge plastaffald
For tiden udvider RPC Superfos sit samarbejde med forskellige udbydere af plastgranulat af plastaffald. Desuden gennemfører man diverse kundeprojekter sammen med RPC PLASgran, en førende plastgenanvendelsesvirksomhed i Storbritannien. Det drejer sig bl.a. om at udvikle en velfungerende infrastruktur til at styrke indsamling af brugt PP (polypropylen). RPC PLASgran er ligesom RPC Superfos en del af RPC Group, UK.

Dette samarbejdsprojekt går også ud på at udvikle metoder til sikkert at integrere genanvendt plastmateriale i nye fødevareemballage. For at genanvendt PP kan bruges som fødevarekontaktmateriale, skal man sikre sig, at dets kilde kan spores og at materialet har en meget høj kvalitet. Det er en udfordring for alle i plastindustrien, men RPC Superfos ser sig klar til at løfte opgaven gennem flere forskellige arbejdsprocesser og virksomhedens omfattende ekspertise.


RPC Superfos – Emballage med Valentins-budskab
En plastspand fra RPC Superfos indgår i en vellykket marketingkampagne op til Valentinsdag i Frankrig, hvor dessertfirmaet Michel & Augustin tager ud til folk for at lave chokolademousse hjemme i deres eget køkken

Den 14. februar står der kærlighed i kalenderen, og flere og flere franskmænd fejrer den amerikanske Valentinsdag. Det gav det lidt ukonventionelle franske dessertfirma Michel & Augustin inspiration til at lancere en chokolademousse i en sæsonudgave af UniPak spanden fra RPC Superfos, dekoreret med nogle helt særlige Valentinsdags-budskaber.

Klar besked: Brug tid på kærlighed, ikke på at lave chokolademousse
Michel & Augustin er kendt for et let, legende og sjovt udtryk, og helt i tråd med det var der udover mange flotte visuelle detaljer og håndskrift også nogle lidt anderledes budskaber på bøtten, som fx ordspillet ‘Faites l’amour, pas la mousse’. Det kan på dansk nogenlunde udtrykkes med ’Gi’ den gas i sengen, ikke i køkkenet’

Dorothée de Cabissole, Marketing Director hos Michel & Augustin, siger:

“Det er meget vigtigt for os, at vores emballage har det rette visuelle udtryk, og vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Ikke mindst sætter vi pris på en ny teknik fra RPC Superfos, som får farverne endnu bedre frem end før.”

En spand, der inviterer til fællesspisning
Dorothée de Cabissole forklarer, at det var oplagt for Michel & Augustin at køre en kampagne til Valentinsdag, fordi den sædvanlige emballageløsning på 600 ml i forvejen handler om at dele, og så er der ikke langt til kærlighed og samhørighed.

I Frankrig er den mest udbredte emballageløsning til chokolademousse og andre færdiglavede desserter i øvrigt et portionsbæger. Så alene ved at vælge en stor spand med et greb adskiller Michel & Augustin sig tydeligt fra konkurrenterne. Det betaler sig: En ny marketingundersøgelse viser, at 35 % af franskmændene faktisk genkender varemærket Michel & Augustin bare ud fra spanden.

Michel & Augustin tilbereder chokolade mousse
Kernen i kampagnen til Valentinsdag var chancen for at vinde et særligt hjemmebesøg ud fra den tanke, at ingen skal sidde alene den 14. februar. I udvalgte byer havde folk derfor mulighed for at deltage i en konkurrence om at få lavet chokolademousse hjemme hos dem selv. Således tog medarbejdere fra Michel & Augustin hjem til 40 heldige vindere og tilberedte chokolademousse for dem, deres venner og familie i folks eget køkken– det viste sig at være en kæmpe succes.

“Vi lovede ingen, at de skulle vinde den store kærlighed med Michel & Augustin, men vi lovede at skabe en uforglemmelig oplevelse på Valentinsdag for mange mennesker – og det lykkedes vi i den grad med,” siger Dorothée de Cabissole.

Kvalitet fra hjertet
Alle ansatte hos Michel & Augustin er uddannet som konditor (eller på vej til at blive det), uanset hvad de arbejder med i firmaet. Det giver en udpræget sans for kvalitet og sikrer, at produkterne fra firmaet altid er fremragende og kommer fra hjertet – ikke mindst til Valentinsdag.

Samarbejdsforholdet mellem Michel & Augustin og RPC Superfos har stået på siden 2012, og der er tale om en rigtig god form for samhørighed, ifølge Dorothée de Cabissole:

“Vores emballageløsning er et helt grundlæggende element af vores image og vores marketing mix, og det er en positiv oplevelse for os at arbejde sammen med RPC Superfos. Vores forretningsrelation bliver ved med at udvikle sig og bliver bedre og bedre år for år.”Cookie-indstillinger