Poseisætter

Poseisætter

Poseisætter anvendes bl.a. til isætning af poser i papkasser og bølgepapkasser. Langt de fleste poseisættere er fuldautomatiske og indgår fuldt ud i emballeringsprocessen. Poseisættere anvender som oftest folie, som tages fra en rulle i det omfang og størrelse som er nødvendig. Efter isætning af poser og selve produktet, lukkes poserne enten via slaglægning af posernes top eller de svejses sammen, ud fra det enkelte behov og ønske, hvorefter kasserne lukkes, tapes eller hotmelt limes i toppen Test hvor brugervenlig din emballage er her – Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af Poseisætter:

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sal-Tech Easy Packaging

Eggebækvej 10, Kravlund
6360 Tinglev
Tlf.: 70272220
E-mail: support@sal-tech.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

En poseisætter kan udstyres med forskellige funktioner og tilbehør afhængigt af de specifikke krav og produktionsbehov. Den kan håndtere forskellige typer poser, herunder plastikposer, papirposer, vævposer og laminerede poser. Poseisættere kan også dosere og veje produkterne nøjagtigt, hvilket sikrer ensartethed og kvalitet i hver pose.

En poseisætter kan indstilles til at arbejde med forskellige hastigheder og produktionsmængder, hvilket gør den velegnet til både små og store produktionsanlæg. Den kan integreres i produktionslinjer og automatiserede systemer for at optimere produktionsprocessen. Poseisættere kan også være designet til at være lette at rengøre og vedligeholde, hvilket sikrer en problemfri drift og lang levetid.

Desuden kan poseisættere være udstyret med avancerede funktioner som automatiske justeringer, fejldetekteringssystemer og brugergrænseflader, der gør dem nemme at betjene og styre. Dette reducerer risikoen for fejl og øger produktiviteten i produktionsmiljøet. Poseisættere kan også være designet til at opfylde specifikke branchestandarder og regulativer for fødevaresikkerhed, kvalitetssikring og arbejdsmiljø.

Samlet set spiller poseisættere en vigtig rolle i moderne produktionsanlæg, der tilbyder en effektiv og pålidelig løsning til pakning og emballering af produkter i poser. Med deres avancerede funktioner, alsidighed og pålidelighed er poseisættere en uundværlig del af produktionsprocessen i mange industrier.

 

Cookie-indstillinger