Thermoposer

Miljøvenlige og lette thermoposer til fødevareindustrien

Thermoposer inden for fødevareindustrien er en afgørende komponent i opbevaring og transport af følsomme varer. Disse poser er lavet af isolerende materialer, der hjælper med at opretholde temperaturkontrol og sikrer produktets kvalitet.

De kommer i forskellige størrelser og tykkelser for at imødekomme forskellige krav til opbevaring og transport. Thermo-poser er designet til at modstå eksterne påvirkninger og beskytte fødevarer mod temperaturændringer og skader under transport.

Leverandører af Thermoposer:

RAJA PACK

Tlf.: 44 58 77 00
E-mail: info@rajapack.dk

www.rajapack.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

STOK Emballage K/S

Erik Stoks Alle 4
5550 Langeskov
Tlf.: 72 200 700
E-mail: info@stok.dk

www.stok.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Sal-Tech Easy Packaging

Eggebækvej 10, Kravlund
6360 Tinglev
Tlf.: 70272220
E-mail: support@sal-tech.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Thermo-poser:

De er velegnede til både køle- og frysevarer og kan tilpasses specifikke behov som f.eks. følsomme medicinske forsyninger. En af fordelene ved thermo-poser er deres genanvendelighed, hvilket gør dem til en miljøvenlig løsning inden for emballage.

Disse poser er også lette og nemme at håndtere, hvilket reducerer arbejdsbyrden og omkostningerne ved transport. Derudover kan de tilpasses med forskellige lukkemekanismer og tryk for branding og markedsføring.

Uanset om det er til at opbevare friske fødevarer eller medicinske forsyninger, er thermoposer en pålidelig løsning til at opretholde produktets kvalitet og integritet under transport og opbevaring.

Cookie-indstillinger