Varmekanoner

Varmekanoner - En varmekanon kan benyttes til at sikre lokaler mod frostsikring eller udtørring. Varmekanonerne er effektive, smarte og praktiske. Varmekanoner kan leveres som gasvarmekanon og oliefyret varmekanon. På denne side finder du leverandører af varmekanoner

Leverandører af og viden om varmekanoner:


Anteco Mobile Units A/S / Anteco Thermo Trade A/S

Lucernemarken 7-9
5260 Odense S
Tel. 70 26 83 26
Fax. 70 26 84 26
E-mail: info@anteco.dk

www.anteco.dk

Kompetencer: Affugtning, Affugtningsanlæg, Centralstøvsuger, Decentral ventilation, Energioptimering, HVAC, Industristøvsuger, Kalorifere, Loftventilatorer, Lufttæpper, Stålskorstene, Varmegenvinding, Varmekanoner, Varmesparere, Varmluftaggregater, Varmeventilatorer, Ventilationsanlæg

Læs mere om Anteco Mobile Units A/S / Anteco Thermo Trade A/S


JEVI A/S


Godthåbsvej 7
7100 Vejle
Telf.: 75 83 02 11
E-mail: jevi@jevi.dk

www.jevi.dk

Kompetencer: Varmelegemer, Rørvarmelegemer, Elpatroner, Varmepatroner, Varmeblæsere, Kanalvarmeflader, Anti-kondens varmere, Silikonekabler, Selvregulerende varmekabler, Termostater

Læs mere om JEVI A/S


Mobilvarme danmark

Tlf.: 40 18 26 90
E-mail: jj@mvdk.dk

www.mobilvarmedanmark.dk

Kompetencer: Mobilvarme, mobile varmecentraler, varmekanoner, mobile varmeanlæg, kalorifere, byggeplads opvarmning, opbygning af varmecentraler, teltopvarmning, affugtning, korntørring, mobile fyringsanlæg,

Læs mere om Mobilvarme danmark


SAN Electro Heat a/s

Gillelejevej 30B
3230 Græsted
Tlf.: 48 39 88 88
E-mail: info@san-as.com

www.san-as.com

Kompetencer: El-varme, el varme, elvarme, Elektriske Heatere, Varmelegemer, Varmepatroner, Værktøjsvarmepatroner, Varmeblæsere, Gennemstrømsvarmere, Belastningsmodstande, Varmekabler, Varmemåtter og -tæpper, Antikondensvarmere, Belysning, Ventilation, Termostater og Styring, Koblingsbokse, Ex Applikationer, Jernbanesystemer, Industriovne, Kirkeovne, Radiatorer, Håndklædetørrere

Læs mere om San Electro Heat A/S


Ny effektiv varmeløsning til byggeriet
Cramo har løsningen til de byggepladser, hvor håndværkerne i vinterhalvåret ikke kan udføre deres arbejde under tag på grund af fugt og kulde: Et nyt dieseldrevet varmeanlæg, som både klarer opvarmning og affugtning.

Varmekanoner og fjernvarmeløsninger kommer til kort over for et nyt varmeanlæg fra Cramo A/S, udlejer af entreprenørmateriale. Den erfaring har entreprenørfirmaet A. Enggaard gjort sig i forbindelse med storbyggeriet i CeresByen i Aarhus.
"Da kulden begyndte at melde sig i november, måtte vi konstatere, at vi ikke kunne varme de helt store rum op med vores fjernvarmebaserede kaloriferer. Det gav en masse bøvl for bl.a. malere og gulvlæggere, som ikke kunne komme videre med deres arbejde," fortæller projektleder Peter Aagaard fra A. Enggaard A/S.
"Vi arbejder efter en meget stram tidsplan, og varmeforsyningen skal bare være i orden. Byggeplanen skal for alt i verden bare overholdes," tilføjer han.

Dieseldrevet varmeanlæg
Løsningen fandt Enggaard hos Cramo, som stillede to dieseldrevne varmeanlæg samt to dieseltanke op uden for to af de store bygninger. Det største anlæg er på 260 kW. Varmen bliver fra oliefyret pumpet ud til centrale steder i byggeriet via slanger med frostsikker væske (glycol). Som standard bliver anlægget leveret med 300 meter slanger, som oprulles med elektrisk spil. Slangerne bliver hurtigkoblet til kaloriferer, som der kan være op til 16 af på et anlæg.
"Siden vi fik anlægget midt i november, har vi haft ordentlig varme på, og nu er der ingen brok fra håndværkerne. Vi kan færdiggøre slutmontage på vægge, lofte og gulve," forklarer en tilfreds Peter Aagaard.
Han pointerer, at den nye varmeløsning også skaber et bedre arbejdsmiljø. Hvor brug af oliedrevet varmekanon ofte kan give et dårligt indeklima, giver den nye varmeløsning et behageligt indeklima. Det bekræfter malerformand Finn Rahbek fra malerfirmaet Ernst Hansen.
"Anlægget giver en bedre varme, og får luften til at cirkulere. Det kan vi sagtens mærke, for anlægget sørger for, at vores arbejde tørrer fra dag til dag," siger Finn Rahbek.
Hvor fx en varmekanon afgiver en masse kondensvand i en opsamlingstank, som skal tømmes, slipper man for kondensvand i varmeanlægget fra Cramo. De udledte, fugtige molekyler bliver genereret ud i rummet og giver en ren, tør og varm luft.  

Nemt at styre varmen
Peter Aagaard oplyser, at varmeanlægget er nemt at betjene. Bag en frontlåge i den containerlignende løsning sidder betjeningspanel med display, hvor man bl.a. kan se, hvor varmt den indgående væske er. Tilsvarende kan der manuelt skrues op og ned på de enkelte kaloriferer inde i bygningen.
Cramo vil også gerne slå et slag for, at den nye dieseldrevne løsning er brændstofbesparende i et omfang, der gør en økonomisk forskel. Men A. Enggaard har ikke haft anlægget længe nok til at kunne måle denne fordel.
A. Enggaard er udvikler, bygherre og entreprenør på det meste af CeresByen. Projektet skal ud over en uddannelsesinstitution på 43.500 kvadratmeter tælle 1100 boliger, kontorer, butikker og en underjordisk p-kælder med plads til 1250 biler