Filterdug

Filterdug

Filterdug, også kendt som filtreringsklæde eller filterklæde, er en type tekstil eller fiberdug. Dugen anvendes til filtrering af partikler, væsker eller luft. Filterduge er designet til at tillade passage af ønsket substans eller renset materiale, samtidig med at de holder uønskede partikler tilbage. Filterduge er lavet af forskellige materialer, herunder syntetiske fibre som polyester, polypropylen eller nylon samt naturlige fibre som bomuld eller uld.

Leverandører af Filterdug:

Safematic ApS

Agerhatten 16A, indg. 4, 1. tv
Lager: Hal 7
5220 Odense SØ
Tlf.: 63 380 005
E-mail: info@safematic.dk

www.safematic.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Materialevalget afhænger af filtreringskravene, kemisk kompatibilitet, temperaturbestandighed og mekaniske egenskaber.

Nogle vigtige egenskaber og anvendelser af filterduge inkluderer:

  1. Filtreringsydelse: Filterduge er designet til at fange partikler og urenheder af forskellige størrelser afhængigt af vævetætheden og porøsiteten. De kan filtrere væsker, olier, kemikalier eller luft for at opnå ønskede renhedsniveauer.
  2. Partikelretention: Filterduge er i stand til at holde partikler, der er større end deres porer eller vævetæthed, hvilket forhindrer dem i at passere gennem filteret.
  3. Kemisk resistens: Filterduge kan fremstilles til at være resistente over for forskellige kemikalier og korrosive stoffer for at sikre, at de ikke påvirkes af det filtrerede medium.
  4. Temperaturbestandighed: Filterduge kan være fremstillet til at modstå høje eller lave temperaturer afhængigt af applikationen. Dette gør dem egnede til filtrering af varme medier eller processer.
  5. Anvendelsesområder: Filterduge anvendes i en bred vifte af industrier og applikationer, herunder vandbehandling, fødevare- og drikkevareindustri, farmaceutisk produktion, kemisk industri, støvfiltre, luftrensningssystemer, olie- og gasindustrien og mere.

Filterduge kan skæres eller formes efter behov og monteres i forskellige filtreringssystemer eller -enheder. De kan også være engangsbrug eller genanvendelige, afhængigt af kravene i den pågældende anvendelse. Vedligeholdelse af filterduge kan omfatte regelmæssig rengøring eller udskiftning for at opretholde optimal filtreringsydelse.

Cookie-indstillinger