Messingrør

Messingrør er rør fremstillet af messing, som er en legering af kobber (Cu) og zink (Zn). Messingrør har mange af de samme egenskaber som messing i andre former, herunder god formbarhed, korrosionsbestandighed og æstetisk appel på grund af deres gyldne farve. Messingrør anvendes i en bred vifte af applikationer på grund af deres forskellige egenskaber og egnet til brug i forskellige industrier og sektorer. Messingrør kommer i flere forskellige diametre og længder. Ofte vil leverandøren kunne tilpasse og skære messingrør i ønsket længde.

Leverandører af og viden om Messingrør:


A/S Metalcentret

Ejby Industrivej 100
2600 Glostrup
Tlf.: (+45) 43 63 21 22
E-mail: mail@metalcentret.dk

www.metalcentret.dk

Kompetencer: Aluminium, Bronze, Kobber, Messing, Rustfrit stål, Nysølv, Bly, Zink

Læs mere om A/S Metalcentret


MANOMETAL GmbH

Obere Insel Straße 6
I-39044 Neumarkt, Italy
T - +39-0471-812019
M - +39-335-1212012
E-mail: manometal@manometal.com

www.manometal.com

Kompetencer: CNC bearbejdning, automatdrejning, bearbejdede emner, CNC drejning, drejning, metalbearbejdning, overfladebehandling, spåntagende bearbejdning, messinglegeringer, rustfrit stål, samlingsaggregater

Læs mere om MANOMETAL GmbH


VETA Industry ApS

Marielundvej 33
2730 Herlev
Tlf.: 44 84 11 33
E-mail: info@veta.dk

www.veta.dk

Kompetencer: Pladebearbejdning, smedearbejde, overfladebehandling, pulverlakering, vådlakering, galvanisering, eloxering, kromatering, rustfrit, aluminium, kobber, messing, stansning, laserskæring, valsning, spåntagning, drejning, gravering, afgratning, glasblæsning, klip og buk, kantbukning, 3D modellering

Læs mere om VETA Industry ApS


Mere viden om Messingrør:

Nogle af de almindelige anvendelser af messingrør inkluderer:

  1. VVS-systemer: Messingrør anvendes i VVS-systemer til rørledninger, fittings og ventiler på grund af deres korrosionsbestandighed og evne til at modstå tryk og temperaturændringer.
  2. Køling og varmesystemer: Messingrør anvendes i køling og varmesystemer som kølevandrør, varmevekslere og radiatorrør på grund af deres gode varmeledningsevne og korrosionsbestandighed.
  3. Gasforsyning: Messingrør bruges til gasforsyningssystemer som gasrør, fittings og ventiler, da messing er en sikker og pålidelig materiale til transport af gas.
  4. Hydrauliske systemer: Messingrør bruges i hydrauliske systemer til transport af væsker og trykluft på grund af deres styrke og korrosionsbestandighed.
  5. Kunst og dekorative anvendelser: Messingrør anvendes også i kunstneriske og dekorative applikationer som lamper, møbler, håndværk og smykkerfremstilling.

Messingrør fås i forskellige størrelser, dimensioner og vægtykkelser for at imødekomme forskellige behov. De kan også have forskellige overfladebehandlinger som polering eller forgyldning for at forbedre deres æstetiske kvaliteter.

Ved installation og brug af messingrør er det vigtigt at følge de relevante standarder, regler og bestemmelser for at sikre sikkerhed, holdbarhed og ydeevne. Det er også vigtigt at opretholde og inspicere messingrør regelmæssigt for at identificere eventuelle korrosionsproblemer eller lækager.

Cookie-indstillinger