Trådkurve

En trådkurv er en type kurv lavet af metaltråd eller trådbundt sammen for at danne et netlignende mønster. Disse kurve kan have forskellige former og størrelser, men fælles for dem er, at de normalt er åbne og gennemsigtige på grund af det trådformede design.

Leverandører af og viden om Trådkurve:


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Kompetencer: Filtrering, Buesi, Spaltesier og filterindsatse, Sigte og solde, Filterelementer, Demistre, Trådvarer, Trådvæv, Svejste net, Presse-/ bølgegitter, Filtervæv, Kunststof, Afskærmning, Trådhegn, WireNet / WebNet, Maskinafskærmning, Trådnet og gitter, Insektnet, Plader, Perforeret plader, Mikroperforering, Speziperf/Conidur, Strækmetal, Afløbsfilter / OCS-filter, Mekaniske akseltætninger, Patrontætninger, Komponenttætninger, Tråd transportbånd, Filterbånd og sibånd, Opbevaring, Depotrum, Boldskabe og Golfskabe, Trådkurve, Rustfri Maskinafskærmning, Net på ramme

Læs mere om WestCoast® Technique


Mere viden om Trådkurve:

Trådkurve bruges ofte til opbevaring og organisering af genstande. De kan være nyttige til at holde tingene synlige og luftige, så de ikke bliver fugtige eller rodede. Disse kurve er alsidige og kan anvendes i mange sammenhænge, både derhjemme og på arbejdspladsen.

Nogle eksempler på brugen af trådkurve inkluderer:

  1. Opbevaring af frugt og grøntsager i køkkenet.
  2. Organisering af kontorartikler som penne, blyanter, saks og noter.
  3. Indretning af hylder og skabe for at holde småting i orden.
  4. Brug i vasketøjsrummet til at samle tøj, der skal vaskes eller stryges.
  5. Opbevaring af legetøj eller håndværksmaterialer i børnenes rum.

Trådkurve findes i forskellige farver, stilarter og materialer, og de er ofte lette og nemme at flytte rundt på. Derfor er de populære blandt folk, der ønsker en enkel og praktisk opbevaringsløsning.