Kædebaner

Kædebaner er i familie med båndtransportører og transportbånd. Kædebaner anvendes til transport af emner og varer. Kædebaner er transportbåndssystemer, der bruger en række sammenkoblede kæder til at bevæge varer eller materialer fra et sted til et andet. Disse båndsystemer er designet til at muliggøre effektiv og pålidelig transport i industrielle miljøer, hvor der er behov for løbende bevægelse af tunge eller store genstande.

Leverandører af og viden om Kædebaner:


A/S Scanmarc

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 46 73 01 00
E-mail mail@scanmarc.dk

www.scanmarc.dk

Kompetencer: Stålwirer, rustftri stålwire, galvaniseret stålwire, plastbelagte stålwire, wirestropper, galvaniseret kæder, rustfri kæder, plastkæder, tilbehør til kæder, bolte, møtrikker, øjebolte, øjemøtrikker, surringsgrej, surringsstrammere, surringsbånd, rundsling, suringsringe, D-ringe og Ratchet Loadbinders, befæstning

Læs mere om A/S Scanmarc


TAWI Danmark A/S

Bakketoften 2
8541 Skødstrup
Tlf.: 86 17 22 66
E-mail: la.dk.mail@piab.com / la.dk.sales@piab.com

Web

Kompetencer: løfteudstyr, ergonomi, løftegrej, gribeudstyr, mobile vakuumløftere, vakuumløftere, løftevogne, elektriske kæde og wiretaljer, kransystemer, mobilt løfteudstyr, vakuumåg, Udførelse af lovpligtigt serviceeftersyn samt montage

Læs mere om TAWI Danmark A/S


Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens A/S

Islandsvej 30
8700 Horsens
Tlf.: 75 62 16 22
E-mail: salg@tandhjulsfabriken.dk

www.tandhjulsfabriken.dk

Kompetencer: Tandhjul, cylindriske tandhjul, cylindriske spiralhjul, Indvendig fortanding, snekker, snekkehjul, tandstænger, tandremhjul, splines, mangenoter, koniske tandhjul, ligeskårne koniske tandhjul, spiralskårne koniske tandhjul, kædehjul, transportørkædehjul, gearrenovering, CNC-flankeslibning, rundslibning

Læs mere om Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens A/S


Mere viden om Kædebaner:

Kædebaner består af følgende hovedkomponenter:

  1. Kæder: Kædebaner bruger kæder som transportmedium. Disse kæder er normalt fremstillet af holdbart og slidstærkt materiale, såsom stål eller plast, der er i stand til at håndtere belastningen af de transporterede varer. Kæderne er sammenkoblet og drevet af et kædedrevssystem, der skaber bevægelse langs banen.
  2. Bane: Banen er den overflade, som kæderne bevæger sig på. Den kan være flad eller have profilerede eller kurvede sektioner, der passer til specifikke applikationer. Banen kan være fremstillet af metal, plast eller andre materialer afhængigt af de specifikke krav og belastninger.
  3. Støttestruktur: Kædebaner kræver en støttestruktur for at opretholde stabilitet og holde baneoverfladen i den ønskede højde. Støttestrukturen kan omfatte søjler, rammer og understøttende stålkonstruktioner for at sikre, at kædebanen er korrekt understøttet og fastgjort.

Anvendelsen af kædebaner inkluderer:

  1. Produktion og forarbejdning: Kædebaner bruges i produktions- og forarbejdningsmiljøer til at transportere materialer, komponenter eller færdige produkter mellem produktionsstationer eller processer. De muliggør en jævn og effektiv strøm af materialer gennem produktionslinjen.
  2. Lager og distribution: Kædebaner anvendes i lager- og distributionscentre til at flytte og sortere varer, såsom kasser, kasser eller paller. De kan bruges til at transportere varerne til forskellige lagringsområder eller forberede dem til forsendelse.
  3. Fødevareindustri: Kædebaner er almindelige i fødevareindustrien, hvor de bruges til at transportere fødevareprodukter, f.eks. emballerede fødevarer eller flasker, gennem forskellige produktions- eller forarbejdningsstadier.

Kædebaner kan tilpasses til specifikke krav og miljøer og kan omfatte forskellige tilbehør som ruller, bælter, guider, sensorer og motorer for at optimere transportprocessen. Vedligeholdelse og regelmæssig inspektion af kædebaner er vigtige for at sikre en pålidelig og sikker drift.

Cookie-indstillinger