Marinekraner

Marinekraner til skibe, havneanlæg og offshore-industrien

Marinekraner er som oftest designet med et specielt formål og specifikt fremstillet til marine og offshore applikationer. Marinekranerne produceres til både skibe og havneanlæg, såvel som til offshore industrien. Marinekraner, som navnet antyder, er kraner eller løfteudstyr, der bruges i maritime og offshore-miljøer. Disse kraner er specielt designet og konstrueret til at imødekomme de unikke krav og udfordringer, der opstår ved håndtering af belastninger på skibe, offshore-platforme, havne og andre maritime installationer.

Leverandører af Marinekraner:

BMS A/S

Sofiendalsvej 94A 1. sal
9200 Aalborg sv
Tlf.: +45 7242 0200
E-mail: mail@bms.dk

www.bms.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Demag A/S

Konecranes Demag
Baldersbuen 37
2640 Hedehusene
Tlf.: 70 22 36 37

www.demagcranes.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Konecranes A/S

Baldersbuen 37
Hedehusene 2640
Tlf.: +45 7022 3637
E-mail: hedehusene.dk@konecranes.com

www.konecranes.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Max Fodgaard A/S

Sydholmen 10
2650 Hvidovre
Tel: 70 26 17 00
E-mail: max@fodgaard.dk

www.fodgaard.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Nordic Crane A/S

Egeskovvej 14,
3490 Kvistgård
Tlf.: 53 53 65 65
E-mail: mail@kran-kompagniet.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

OFFSHORE Equipment & Services

Fiskerihavnsgade 10
6700 Esbjerg
Tlf.: +45 79 30 60 90
E-mail: sales@o-es.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Skaks A/S

Kometvej 35
6230 Rødekro
Tlf.: Jylland/Fyn 74 69 38 88
Tlf.: Sjæland 44 22 44 21
E-mail: lsj@skaks.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Marinekraner:

Marinekraner spænder fra mindre kraner, der bruges til lette løfteopgaver om bord på skibe, til store offshore-kraner, der kan håndtere tunge belastninger under krævende forhold på havet. De kan have forskellige løftemekanismer og konfigurationer afhængigt af deres specifikke anvendelser og placeringer.

Nogle almindelige typer af marinekraner inkluderer:

  1. Slebekraner: Disse kraner er monteret på skibsdæk og bruges til at håndtere last og udstyr under ombordtagning og losning af skibe. De er fleksible og kan drejes og forskydes for at lette løft fra forskellige positioner.
  2. Dækskraner: Dækskraner er monteret på skibets dæk og bruges til at løfte og flytte last og forsyninger fra og til skibet. De kan have forskellige kapaciteter og løftemekanismer, såsom hydrauliske eller elektriske systemer.
  3. Offshore-kraner: Disse kraner er designet til at operere i barske offshore-miljøer, herunder olieplatforme, boreplatforme og vindmølleparker til havs. De er i stand til at håndtere store og tunge belastninger i udfordrende vejrforhold og kan være monteret på faste eller flydende installationer.
  4. Kraner til havne og terminaler: Disse kraner er store og kraftfulde og bruges til håndtering af containere, stykgods og andre varer i havne og terminaler. Nogle almindelige typer inkluderer containerkraner, mobilkraner og portalkraner.

Marine kraner skal opfylde strenge sikkerhedsstandarder og være robuste nok til at modstå de krævende miljøer og belastninger, de udsættes for. De kan være udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner. Men også kontrolsystemer for at sikre sikker og effektiv håndtering af lasten.

Marine kraner spiller en afgørende rolle i maritime operationer, herunder losning og lastning af skibe. Ligesom ved offshore-konstruktioner, offshore-vedligeholdelse, havneoperationer og meget mere. De muliggør effektiv og pålidelig håndtering af tunge belastninger og bidrager til sikkerheden og effektiviteten i maritime industrier.

Krankalkulator – Hvilken kran skal du vælge? - Formler, formelsamling og teknisk viden

Cookie-indstillinger