Specialtrucks

Specialtrucks er en bred kategori af industrielle køretøjer og maskiner, der er designet til specielle eller specialiserede opgaver og applikationer. Disse trucks er ofte tilpasset til at håndtere unikke udfordringer eller behov i forskellige industrier og miljøer. Specialtrucks kan variere meget i formål og design afhængigt af deres anvendelse.

Leverandører af og viden om specialtrucks:


O.J. Truck A/S

oj truck

Hovedgaden 5
8831 Løgstrup
Tlf. Salg: 86 64 26 99
Tlf. Service:  86 64 30 44
E-mail: oj@ojtruck.dk

www.ojtruck.dk

Kompetencer: El-pallevogne, El-stablere, El-truck, Fejemaskine, Gulvvaskere, Stablere, Truckbatterier, Gulvvaskere, Truckservice

Læs mere om O.J. Truck A/S


Tektra A/S

Birkegårdsvej 20-22
8361 Hasselager
Tlf.: 87 38 88 88
E-mail: tektra@tektra.dk

web

Kompetencer: Porte, turboporte, brandporte, branddøre, docking systemer, læsseramper, hydrauliske læsseramper, mekaniske læssebroer, slusehuse, porttætninger, ledhejseporte, industriporte, garageporte, sidefoldeporte, langramper, bændelgardiner, pendulporte, løfteborde, døråbnere, service og reservedele, gaffeltrucks, rengøringsmaskiner

Læs mere om Tektra A/S


SAWO præsenterer MOFFETT M4 NX medbringertruck
- den næste generation af den populære og klassiske model M4

Endnu sikrere, stærkere og hurtigere end MOFFETT M4.

Moffett er et globalt anerkendt og betroet mærke, og i de sidste 30 år har Moffett medbringertruck fået ry for at levere toppræstationer. Moffett tilstræber hele tiden at forbedre produkterne, ved at lytte til kunder og have markedsindsigt – dette er mundet ud i udviklingen af NX: en ny generation af endnu bedre medbringertrucks.

Den næste generation MOFFETT M4 NX, har endnu mere fokus på ekstra sikkerhed, nemmere servicering og mere komfort til operatøren.

Ved at gøre M4 NX så let som muligt, uden at det påvirker det holdbare kvalitetsprodukt, sikres der, at operatørerne får maksimal nyttelast på deres køretøj. M4 NX kan effektivt bære mere end sin egenvægt - ligesom en myre - hvilket sikrer maksimal ydelse og maksimal nyttelast. Sikkerhed har største prioritet ved Moffetts design, og M4 NX er ingen undtagelse: I sædet sidder en trykføler, så trucken kun kan startes, hvis man sidder i sædet og er spændt fast. Med funktionen Ground Start som standard, kan operatøren nu af- og påmontere M4 NX fra jorden så hverdagen bliver nu endnu lettere for operatøren. M4 NX kan afmonteres lastbilen og er klar til at levere dine varer på mindre end 60 sekunder. Med designet af M4 NX kan medbringertrucken arbejde i meget snævre områder i form af bredde og højde, hvilket gør den meget alsidig. Afhængig af konfiguration, kan M4 NX være så smal som 1.900 mm. Alle Moffett medbringertrucks er designet til aflæsse leveringer hurtigt og effektivt, og levere godset præcist, hvor det er nødvendigt. Dette kan være på en mudret byggeplads eller på et centralt sted i byen.

Uanset hvad opgaver og behov kunden har, kan SAWO hjælpe med at finde en Moffett der passer dertil.