Overdækninger

Overdækning under selve byggeprocessen med en enten flytbar eller fast konstruktion, skal sikre at bygninger og arbejdspladser mod vejret, samtidig med, at overdækning, giver de arbejdende et bedre arbejdsmiljø. Overdækning kan ligeledes ofte være med til at forkorte byggetiden pga. højere produktivitet og færre vejrligsdage.

Leverandører af og viden om overdækninger:


HAKI A/S

Erhvervsvej 16
2600 Glostrup
Tlf.: +45 44 84 77 66
E-mail: info@haki.dk

www.haki.dk

Kompetencer: Byggelifte, Overdækninger, Hængestilladser, Inddækninger, Rammestilladser, Stilladser, Søjlestilladser, Tribuner

Læs mere om HAKI A/S


Helge Frandsen A/S


Hornsyld Industrivej 5
8783 Hornsyld
Tlf.: 75688033
E-mail: hfas@hfas.dk

www.helge-frandsen.dk

Kompetencer: Gasfyr, Kaloriferer, Klimalofter, Lifte, Lofter, Lufttæpper, Stilladser, Stilladsudlejning, Strålevarmeanlæg, Varmlufttæpper, Inddækninger, Overdækninger, Bukkestilladser, Facadesstillads, Hængestillads, Jokerstilladser, Kasseskærme, Murerstillads, Rammestilladser, Rullestilladser, Rygningsstilladser, Stiger, Søjlestilladser, Traller, Luft til vand varmepumper, Varmepumper

Læs mere om Helge Frandsen A/S


Layher ApS

Stensmosevej 24 A, 1
2620 Albertslund
Tlf.: 69 15 74 00
E-mail: info@layher.dk

www.layher.dk

Kompetencer: Stilladser, Design af fremtidens stilladser, Rådgivning, Salg af Facadestilladser, Allround Søjlestilladser, Overdækninger med 40 spænd, Hængestilladser, Interim Trapper, Adgangsveje og Broer, Søjlestilladser, Stiger, Tribuner

Læs mere om Layher ApS


Rodahl Stilladser A/S

Sydholmen 12-14
2650 Hvidovre
Tlf.: 70 26 70 87
E-mail: stillads@rodahl.dk

www.rodahl.dk

Kompetencer: Stilladser, facadestilladser, lette facadestilladser, allround stilladser, rullestilladser, alu rullestilladser, overdækning, totaloverdækning

Læs mere om Rodahl Stilladser A/S


Urban Elements

Strøvej 38
3320 Skævinge, Danmark
Tlf.: 48 28 80 99
E-mail: info@urban-elements.dk

www.urban-elements.dk

Kompetencer: Belysningsmaster, master, affaldsbeholdere, askebægre, belysning, betoninventar, cykelinventar, grill, højsikret byrumsinventar, overdækninger, plantekummer, stativer, riste, pullerter, spærrebomme, siddemøbler, solsejl, sejldugsløsninger

Læs mere om Urban Elements


Mere viden om overdækninger:

Der skelnes mellem to hovedtyper overdækning: 1. Overdækning, som hviler på en konstruktion, hvorfra der ikke arbejdes. 2. overdækning, som hviler på en stilladskonstruktion, hvorfra der arbejdes. En stilladskonstruktion, som bærer en overdækning, er ofte inddækket. Overdækning og inddækning af samme stilladskonstruktion kaldes for totalinddækning.

Ved montage og vedligeholdelse af overdækninger skal underlaget være trædesikkert eller være sikret mod gennemstyrtning. PVC-plader, presenninger og armeret plast er kun trædesikkert, når det er oplyst af leverandører. Leverandøren skal oplyse om, hvilke forudsætninger der gælder for, at underlaget er trædesikkert, f.eks. største afstand mellem understøtningerne.


HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystem


19.mar 2021


HAKI TKS 750 er velegnet til brug i en række små og store projekter, der spænder over byggearbejde, boligbyggeri, infrastruktur og skibsværfter/skibsbygninger.

Fordele

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet er:

  • Hurtigere og sikrere at opstille og arbejde på
  • Indbyggede dobbelte kederskinner sikrer hurtig montering, så projekter kan holde tidsplanen
  • Robust 750 mm aluminiumsdrager til store spænd over længere perioder
  • Reducerer risikoen for fugtskader på bygninger
  • Gør det muligt for projekter at fortsætte uanset vejrforhold
  • Sikrer medarbejdernes velvære og sikkerhed
  • Kompatibelt med andre HAKI-systemer

Hurtig montering

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet bruger meget få komponenter i modsætning til andre produkter på markedet. Det er derfor lettere at samle på stedet i et sikkert stilladsområde eller rigtig nemt at hejse på plads med en kran, hvis der er plads.

Den innovative udrulningsmetode til montering muliggør sikker samling fra sikre beskyttede platforme. Det fjerner også behovet for, at stilladsarbejdere skal vove sig ud på spærfagene. Der anvendes kollektiv faldforebyggelse under hele opstillingen med denne metode.

De tekniske afdelinger står klar til at foretage beregningerne for dit vejrbeskyttelsessystem i overensstemmelse med europæiske standarder.

Stærkt og sikkert

Som det er tilfældet på andre HAKI stilladser og midlertidige adgangsløsninger, bruger HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet det unikke “hook on” låsehagesystem. Dette betyder, at de præfabrikerede komponenter ikke er i fare for forskydning og kan genbruges på andre HAKI-strukturer.

HAKI TKS 750 vejrbeskyttelsessystemet bruger en stærk aluminiumgitterdrager, der er 750 mm dyb. Vejrbeskyttelsessystemet er let at skræddersy. Det indbyggede dobbelte kederskinner gør det lettere at håndtere.

Fleksibel presenning

Presenningerne i standardstørrelser består af kraftig armeret LD-polyethylen, som fastgøres på passende vis til afstivet momenthegn med fastgørelsesbjælker for at undgå lækager. Presenningen er brandhæmmende, så den kan bruges på historiske bygninger og lignende.

Presenningen fås i længder fra 8 m, 10 m, 12 m og 14 m og kan bruges på tage med bredder fra 0-24 m adskillige gange i træk.

Presenningen er fremstillet i standardlængder, men kan let forsynes med ekstra længder for større fleksibilitet. Sporene er skræddersyet til længden af ​​gitterbjælkerne og fastgjort med spændebøjler og fjederstifter. Derefter samles de ved hjælp af skinnesamleplader og tætninger.


Layher – Midlertidige Overdækninger bliver større og større


08.feb 2021


Layher tilbyder nu en ny og stærkere køreskinne – ”Forstærket Keder XL Køreskinne T19”, der efterkommer markedets stigende krav til beregninger og større og større overdækninger.

Alle overdækninger i Danmark skal beregnes efter normen for midlertidige overdækninger = EN 16508.

Layhers Keder XL Overdækning er dimensioneret og beregnet efter EN 16508.

Vores mobil løsning med køreskinne er vores stærkeste rem og ubetinget en løsning, vi anbefaler, da vi nemt kan regne på alle kræfterne og fakta.

Vores nye Forstærket Køreskinne T19, giver dig 3 Klare fordele:

  • 70% højere bæreevne takket være brugen af højstyrkestål og et gedigent design
  • Større spænd kan gøres mobile uden problemer
  • Kan kombineres med alle tilhørende dele for Layher Keder XL Overdækning

Se mere her


Nyt fra Layher – Allround FW Overdækning
Layher tilbyder nu en helt ny overdækning, funderet i vores succesfulde Allround FW System.

Layher Allround FW Overdækning til de største projekter.

Layher’s Allround FW System kan bruges til en lang række opgaver, for eksempel som en bro, eller som understøtning, men også som en midlertidig overdækning. Afhængig af lokale forhold som vind- og snelast, kan man opnå et spænd på over 45 meter.

Takket være den boltfri, og gennemtestede kile- og roset sammenkobling, kan man nemt og hurtigt samle FW kassetterne. FW kassetterne, som er afstivet med Allround komponenter, kranes herefter op på det understående stillads. Takket være Layher’s standardiserede system dimensioner, behøver man ikke at bruge trættende opmålingsmetoder. FW systemet kan laves enten som et klassisk sadeltag, eller som pulttag med en taghældning på 15°. FW Overdækningen kan åbnes mellem to kassetter, såfremt der er behov for at krane materiale ned.

Det er også muligt at montere en adgangsvej på siden af FW Kassetten med Allround dæk. Det gør det nemmere at samle, vedligeholde samt varetage snerydning på FW Overdækningen.

Se mere om vores Overdækninger