Båndsave

Båndsave fås både til træ og metal, ligesom de både fås som håndholdte og som bordmodeller. Båndsave er et effektivt stykke værktøj, hvor man kan vælge model i forhold til ex. båndbredde og skærebredde. Samtidig er det anbefalelsesværdigt at vælge en båndsav med variabel hastighed, hvilket sikrer et fint snit, alt efter materiale

Leverandører af og viden om Båndsave:

LØWENER Industri ApS

Smedeland 2
2600 Glostrup
Tlf.: 43 200 300
E-mail: vl@loewener.dk

web

Læs mere omLØWENER Industri ApS og se den fulde firmaprofi

QteC ApS

Lundsbjerg Industrivej 17
6200 Aabenraa
Tlf.: 73 66 21 00
E-mail: info@qtec.dk

web

Læs mere omQteC ApS og se den fulde firmaprofi

Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS

Avedøreholmen 62-64
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 24408770
E-mail: info@sbm.dk

www.sbm.dk

Læs mere omStig Bindner Værktøjsmaskiner ApS og se den fulde firmaprofi

TZACHO P/S

Faurskovvej 1
8370 Hadsten

Sjælland afd.:
Industrivej 9
4683 Rønnede
Tlf.: 87 61 00 12
E-mail: info@tzacho.dk

www.tzacho.dk

Læs mere omTZACHO P/S og se den fulde firmaprofi

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Læs mere omTyrolit A/S og se den fulde firmaprofi


Mere viden om Båndsave:

En båndsav er en elektrisk sav, der bruger en kontinuerlig og fleksibel savklinge, kendt som en båndsavsklinge, til at udføre skæring i forskellige materialer som træ, metal, plast og keramik. Båndsaven er en alsidig maskine, der kan udføre lige snit, kurvesnit og kontursnit med stor nøjagtighed og effektivitet.

En typisk båndsav består af følgende komponenter:

  1. Ramme: Båndsaven er monteret på en solid og stabil ramme, der understøtter savklingen og giver stabilitet under skæreoperationen. Rammen kan være i form af et stativ eller en bordmonteret enhed.
  2. Savklinge: Båndsavsklingen er en lang og fleksibel klinge, der er kontinuerlig og loopet rundt om to hjul eller tromler i båndsaven. Klingens tænder er designet til at skære gennem forskellige materialer. Savklingen kan have forskellige bredder, tandprofiler og tandantal pr. tomme afhængigt af skærebehovene.
  3. Hjul eller tromler: Båndsaven har normalt to hjul eller tromler, der fungerer som drivmekanisme for savklingen. Disse hjul eller tromler er drevet af en motor og giver bevægelse til klingen. Den ene hjul er normalt justerbart for at spænde og justere klingens spænding.
  4. Bord: Båndsaven kan have et arbejdsbord eller et arbejdsareal, der giver en flad og stabil overflade til at placere emnerne til skæring. Bordet kan være justerbart i højden eller vinkel for at tilpasse sig forskellige skærebehov.

Båndsaven er populær inden for træbearbejdning, savværker, metalbearbejdning og andre industrier, hvor præcise og komplekse snit er påkrævet. Den bruges til at skære igennem forskellige typer og tykkelser af materiale med større præcision og kontrol end mange andre savtyper. Båndsaven giver mulighed for langvarige snit, kurvesnit og snit i skrå vinkler.

Det er vigtigt at følge sikkerhedsprocedurer, når man bruger en båndsav, herunder brug af beskyttelsesudstyr som sikkerhedsbriller og fingerskånere, fastspænding af arbejdsstykker og korrekt justering af klingens spænding.

Cookie-indstillinger