Motorstyrede ventiler

Motorstyrede ventiler er en af flere typer ventiler. Leverandører af motorstyrede ventiler finder du i listen på denne side. Skal du bruge andre typer af ventiler end motorstyrede ventiler, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om motorstyrede ventiler:


ProMetal A/S

Industrivej 3A
5500 Middelfart
Tlf.: 6340 4040
E-mail: prometal@prometal.dk

www.prometal.dk

kompetencer: Reguleringsventiler, sikkerhedsventiler, afspærringsventiler, kugleventiler, butterflyventiler, skydeventiler, kontraventiler, aktuatorer, ventillåsesystemer, ventillyddæmpere, bolte og møtrikker, smedegods, støbegods, flanger, valsede ringe, sprængplader, aksler, diske, stålstøbegods, præcisionsstøbegods.

Læs mere om ProMetal A/S


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


Scanflow ApS

Amtsvejen 1 B
6400 Sønderborg
Tlf.: 48 44 94 95
E-mail: scanflow@scanflow.dk

www.scanflow.dk

Kompetencer: Excentersnekkepumper, sliddele til excentersnekkepumper, mekaniske akseltætninger, centrifugalpumper, skruespindelpumper, sidekanalpumper, ventiler, butterflyventiler, sikkerhedsventiler, aktuatorer, Allweiler reservedele, flowmålere

Læs mere om Scanflow ApS


Watts Nordic AB

Verkstadsgatan 38
S-392 39 Kalmar
Sverige

www.wattsindustries.com

Kontakt adresse:
Godthaabsvej 83
DK-8660 Skanderborg
Tlf.: +45 86 52 00 32
E-mail: wattsnordic@wattswater.com

Socla www.socla.com 

Kompetencer: Ventiler, kontraventiler, butterflyventiler, luft- og el-aktuatorer, kuglehaner, reduktionsventiler, reguleringsventiler, kompensatorer og Tilbagestrømningssikringer, insert ventiler.

Læs mere om Watts Nordic AB


Bürkert udvider produktprogrammet med en ny serie elektrisk styrede motorventiler
Bürkert udvider produktprogrammet til væskeregulering med en ny serie af elektrisk styrede motorventiler. De nye ventiler har et pladsbesparende design og er energibesparende i drift. De har en meget fin lineær karakteristik og lav hysterese ved regulering af flow.

De nye kompakte motorventiler anvender to forskellige aktuations- og ventilkoncepter, afhængig af størrelsen på lysningen. Det ene koncept er baseret på lineært aktiverede sædeventiler til lysninger i størrelserne DN2 til DN6 (her er der tale om type 3270, der er en on/off ventil, og type 3280, der er en proportionalventil). Til de store lysninger fra DN8 til DN25 er konceptet baseret på skiveventiler med drejeaktuation. De kan ligeledes fås som on/off-ventil (type 3275) og som proportionalventil (type 3285).

I sædeventilerne kommer flowet nedefra mod ventilsædet. Ventilerne har en stor tæthed og korte lukketider. I skiveventilerne kommer flowet mod sædet oppefra, og disse ventiler udmærker sig ved deres ufølsomhed overfor tryk. Ved udviklingen af de nye motorventiler har Bürkert især fokuseret på et kompakt design, også ved store lysninger. Alle størrelser af typerne 3270 og 3280 har et standard ventilhus med målene 137 mm x 55 mm x 64 mm (HxBxD). For typerne 3275 og 3285 har ventilhuset på grund af det store spektrum af lysninger tre forskellige størrelser. Ventilhusene kan fås i messing eller rustfrit stål.

Teknologi med specifikke fordele
De nye motorventiler er et glimrende alternativ til de kendte magnetventiler i mindre dynamiske applikationer, der ikke kræver responstider i millisekunder. Sammenlignet med andre fabrikater, er de motoraktiverede ventiler fra Bürkert meget dynamiske med lukketider på kun 2,5 sekunder (ca. 4 sekunder for skiveventiler). De har også et meget lavt energiforbrug, da effektforbruget for en fuld ventilåbning er forsvindende lille, ligesom de har en ekstrem præcis positionering, takket være en højkvalitets elektromotor. Ydermere har de en højere flowkoefficient sammenlignet med magnetventiler med samme lysning. De kompakte ventiler kan bruges til brændbare gasser ved tryk fra 0 til 3 bar, og til neutrale gasser og væsker op til 6 bar. Pakninger af FKM eller NBR og motorhus (indkapsling) af polyphenylensulfid og polykarbonat gør dem meget robuste. De kompakte ventiler er designet til omgivelsestemperaturer fra -10 til 60 °C og medietemperaturer fra 0 til 70 °C.

Kommunikation til fremtiden
Den elektriske tilslutning til strømforsyning, signal og procescontroller er for standardversionen en standard M12 stikforbindelse (8-pin). Den integrerede elektronik gør idriftsætningen mere enkel, og eliminerer behovet for yderligere styreelektronik. Programmet af motoraktiverede proportionalventiler vil til stadighed blive udvidet, blandt andet med en version til feltbus-kommunikation, integreret trinløs stillingsindikering og en procescontroller version.

Versionerne for positioneren og procescontrolleren kan anvendes med Bürkerts Efficient Device Integration Platform (EDIP), som omfatter utallige funktioner, kompatibelt HMI udstyr og innovative services for at facilitere systemintegration