Teknologisk Institut – Brugsvandsinstallationer

Teknologisk Institut har siden 1906 arbejdet for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne, samfundets velstand og menneskers liv.

armt vand, koldt vand, dimensionering, legionella, fjernvarme og varmepumper. Det varme vand i bygninger er i fokus. Dels er vandforbruget mange steder faldende og dels er installationerne store og omfangsrige og det betyder ofte tab af energi og ringe afkøling tillige med grobund for bakterievækst.

Kurset vil tage dig gennem alle aspekter indenfor afkøling, energiforbrug, optimering og minimering af bakterievækst, såsom legionella.

Deltagerprofil

Personer, der arbejder med varme-, ventilations- og brugsvandsinstallationer, herunder varmemestre, bygningsinspektører. Bygningsmedarbejdere i de tekniske forvaltninger med ansvar for varmtvandssystemer i offentlige institutioner (plejehjem, skoler, svømme- og idrætshaller). VVS-installatører, projekterende og udstyrsleverandører. Der kræves ikke særlige matematiske færdigheder.

Underviser

Kristian Kærsgaard Hansen er ingeniør i divisionen Energi og Klima på Teknologisk Institut. Han har i mere end 10 år arbejdet med rådgivning og projektering inden for varmeanlæg, brugsvandsanlæg og energiforbrug i bygninger. Desuden har han lang erfaring som kursusleder på Teknologisk Instituts kurser på energiområdet.

Se mere her