Teknologisk Institut – Sikring af offentlige vandforsyningsanlæg mod forurening

Teknologisk Institut har siden 1906 arbejdet for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne, samfundets velstand og menneskers liv.

En effektiv kursusdag, hvor du får teoretisk og praktisk viden om sikring af vandforsyningsanlæg mod forurening.

Du får på kurset mulighed for at få bedre styr på forureningsrisikoen. Efter en række kedelige forureningssager på offentlige vandforsyningsanlæg samt forurening af interne vandinstallationer, er der blevet sat fokus på øget sikkerhed fra myndighedernes side. Der er bl.a. udgivet en standard, DS/EN 1717, der i henhold til bygningsreglementet skal anvendes sammen med vandnormen DS439. På kurset ser vi bl.a. også på tolkning af de to standarder.

Deltagerprofil
Kurset er specielt udviklet og tilrettelagt for ansatte inden for vandforsyninger og tekniske forvaltninger, VVS-installatører og rådgivende ingeniører.

Underviser

Leon Buhl er ingeniør i divisionen Energi og Klima på Teknologisk Institut. Han har mere end 25 års erfaring med systemer og problemløsning inden for hele VVS-området. Leon Buhl har desuden en omfattende erfaring som kursusleder i forbindelse med efteruddannelse inden for vand, varme og installation

Se mere her