Armatec A/S


Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Tlf.: +45 46 96 00 00
E-mail: armatec@armatec.dk

www.armatec.com/dk

Kompetencer: Centrifugalpumper, Hedtoliepumper, Kondensatpumper, Kølevandspumper, Membranpumper, Sidekanalpumper, Skruepumper, Tandhjulspumper, Vakuumpumper, Ventiler, Kuglehaner, Butterflyventiler, Afspærringsventiler, Kontraventiler, Magnetventiler, Aktuatorer, Reguleringsventiler, Sikkerhedsventiler, Rustfrie ventiler, Kugleventiler, Sædeventiler, Skydeventiler, Spadeventiler, Nåleventiler, Slangeventiler, Reduktionsventiler, Kompensatorer, Plastventiler, Vandudladere, Press fittings

Du har en teknisk udfordring. Vi har specialistviden og pålidelige produkter i høj kvalitet. Vores koncepter viser, hvordan og hvor vi kan tilføre værdi. Hver teknologisk løsning er skræddersyet til netop dine behov.

Armatec løser tekniske udfordringer indenfor vand, varme, køle og proces. Forvent dig et inspirerende koncept, dygtige medarbejdere der er nemme at handle med, god kvalitet og et langsigtet samarbejde.

Vores forskellige koncepter indenfor flowteknologi giver smarte løsninger og fungerer som en kilde til inspiration og et væld af erfaringer. En teknisk løsning fra Armatec er baseret på et koncept, der kan tilpasses kundernes behov. Vejen frem til den rigtige løsning går gennem de ansatte, som kombinerer stor viden om produktet med bredt systemkendskab og teknisk indsigt.

Vi ønsker at lette vores kunders hverdag, og derfor bør det ikke kun være let at handle med Armatec, du bør også føle dig tryg i dit valg af samarbejdspartner. Vi støtter dig hele vejen fra produktvalg til installation og vedligeholdelse.

Armatec koncernen blev grundlagt i 2003, men vi har over 60 års erfaring i branchen. Vi opererer i Sverige, Norge, Danmark og Finland og er ejet af Ernströmgruppen.

Cookie-indstillinger