Armatec A/S

Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Tlf.: +45 46 96 00 00
E-mail: armatec@armatec.dk

www.armatec.com/dk

Kompetencer: Centrifugalpumper, Hedtoliepumper, Kondensatpumper, Kølevandspumper, Membranpumper, Sidekanalpumper, Skruepumper, Tandhjulspumper, Vakuumpumper

Armatec’s Pumpeprogram

Armatec repræsenterer en række af de største pumpeproducenter og med vores brede sortiment, kan vi tilbyde pumpeløsninger til alle applikationer. Vi har fokus på effektivitet og driftssikkerhed, og står klar til at kunne forbedre dine processer samt lønsomhed. Vi kan levere komplette pumpeunits og enkeltstående pumper. Uanset medie eller behov står vi til rådighed med kompetente medarbejdere for at kunne levere den mest optimale løsning til netop dit anlæg. I vores sortiment finder du blandt andet;

– Flowserve – Pumper i alle størrelser til den industrielle verden
– Halberg – Kendt for deres Kølevands-, fødevands & kondensatpumper
– SIHI – Kvalitetspumper med stor erfaring indenfor væske og vakuumpumper
– SPX Johnson Pump – Pålidelige pumper til de fleste applikationer
– Leistritz – Specialister indenfor skruepumper til alle industrier
– Armatec flertrinspumper – Armatec’s egne pumper af højeste kvalitet

Om Armatec

Armatec løser tekniske udfordringer indenfor vand, varme, køle og proces. Forvent dig et inspirerende koncept, dygtige medarbejdere der er nemme at handle med, god kvalitet og et langsigtet samarbejde.

Vores forskellige koncepter indenfor flow-teknologi giver smarte løsninger og fungerer som en kilde til inspiration og et væld af erfaringer. En teknisk løsning fra Armatec er baseret på et koncept, der kan tilpasses kundernes behov. Vejen frem til den rigtige løsning går gennem de ansatte, som kombinerer stor viden om produktet med bredt systemkendskab og teknisk indsigt.
Vi ønsker at lette vores kunders hverdag, og derfor bør det ikke kun være let at handle med Armatec, du bør også føle dig tryg i dit valg af samarbejdspartner. Vi støtter dig hele vejen fra produktvalg til installation og vedligeholdelse.

Armatec koncernen blev grundlagt i 2003, men vi har over 60 års erfaring i branchen. Vi opererer i Sverige, Norge, Danmark og Finland og er ejet af Ernströmgruppen. I Danmark er vi 32 ansatte.