Transformervej 18
2860  Søborg
Telf.: 44 85 02 30
E-mail: adm@bbdata.dk

www.bbdata.dk

Kompetencer: Labelprintere, stregkodelæsere, stregkodebaseret dataopsamling & mobile løsninger, stregkodescannere, håndterminaler, truck computere, trådløse netværk, etiketdesign & mærkning, håndscannere

Velkommen til BB Data Teknik A/S – værdier, målsætninger og kompetencer

BB Data blev grundlagt i 1982 og er en 100% dansk ejet IT-virksomhed, som arbejder med professionel stregkodebaseret datafangst. Hos BB Data sætter vi fokus på vores hovedkompetencer, som er labelprintere og mobile løsninger til logistik, transport, industri og Healthcare.

Vores filosofi og vision er, at åbenhed, tilid og dialog krydret med vores professionelle kompetencer giver den bedste platform for det partnerskab, der reelt er brug for mellem os og vores kunder.

Hos BB Data er det vores målsætning, at vi skal værdsættes for vores spidskompetencer, som er mere end 30 års erfaring med implementering af datafangstløsninger.

Efteruddannelse har stor prioritet hos os, for at vi kan være på forkant med udviklingen og være i stand til at kunne sammensætte de mest optimale løsninger for vores kunder. Derfor vi tæt samarbejde med vores leverandører om løbende efteruddannelse.
Se vores løsningsmodel.

Vi er certificeret Zebra/Motorola og Honeywell/Intermec partner, og vi yder landsdækkende teknisk service via eget supportcenter. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os