BILA A/S


Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Tlf.: +45 97710044
E-mail: bila@bila.dk

www.bila.dk

Kompetencer: Automatisering, Industrirobotter, Universal Robots, MiR, Kawasaki Robots, samarbejdende robotter, Mobile robotter, Produktionsoptimering, Robot service, Robotter, Robotarme, Palleteringsrobotter

BILA A/S besidder en række kernekompetencer, der alle kan være med til at effektivisere og optimere din virksomheds produktionslinje.

Kvalificeret rådgivning
BILA A/S rådgiver dig om fremtidens krav til produktion – herunder analyse af behov for automatisering. Mange års erfaring inden for fremstilling af robotløsninger har givet os en omfattende viden inden for automatiseringsløsninger, der skaber resultater på bundlinjen.

Udvikling og produktion
BILA A/S er med i alle projektets faser. En væsentlig del af processen er specialfremstilling af værktøjer og analyser af produktionsflowet. I produktionen arbejder vi vedvarende og målrettet med optimering og forbedring. Det bidrager til, at din virksomhed opnår den bedste konkurrenceevne, idet BILA A/S altid anvender den nyeste teknologi. Vi er eneforhandler af Kawasaki Robots i Skandinavien, eneforhandler af Universal Robots i Danmark og forhandler af MiR.

Strategisk partnerskab med en totalleverandør
Et samarbejde med BILA A/S indebærer personlig kontakt og tæt sparring. Vi finder frem til den rette løsning for jer i tæt samarbejde med dig og med udgangspunkt i din virksomhed.

Vi leverer totalløsninger på projektbasis, standardløsninger og en 24 timers hotline-service garanterer, at akutte problemer bliver afhjulpet med det samme.

Cookie-indstillinger