Busch Vakuumteknik A/S


Parallelvej 11
8680 Ry
Tlf.: +45 87880777
E-mail: Info@busch.dk

www.buschvacuum.com

Kompetencer: Vakuumpumper, Systemer, Service, Kapselblæsere Sidekanalblæsere, Væskeringspumper, Lamelvakuumpumper, Rootspumper, Pneumatisk transport, Klovakuumpumper, Skruevakuumpumper, Vakuumboostere, Scrollvakuumpumper, Vakuumejektorer, Vakuum teknik

Busch Vakuumteknik A/S har markedets største sortiment af vakuumpumper og systemer. De enkelte pumpetyper findes i flere forskellige størrelser, så de kan tilpasses efter alle applikationer til industrien.

Busch blev grundlagt i 1963 i Maulburg, Tyskland, og etablerede sig sidenhen i Danmark i 1972, og tæller i dag 30 ansatte på vores hovedkontor i Ry, og servicecenter i Slagelse.

Vi har opbygget stor erfaring gennem årene, og er i dag tilstede overalt inden for vakuum til den danske industri.
Som datterselskab i den verdensomspændende Busch koncern, der tæller 3000 ansatte, har vi adgang til forskning, udvikling og kvalificeret kompetence indenfor alle områder og kan tilbyde markedets største sortiment af pumper og vakuumløsninger.

Allerede midt i 1970’erne producerede og installerede Busch Vakuumteknik A/S de første centralvakuum systemer i Danmark. Siden er det blevet til utallige installationer fordelt over en bred vifte af applikationer i Danmark. Vores historie danner i dag grundlaget, for vores nuværende brede erfaring og ekspertise. Vi tilbyder i dag, vakuumanlæg i alle afskygninger og omfang af leverancer.

Hos Busch rådgiver, dimensionerer, konstruerer, bygger, installerer og idriftsætter vi alle former for vakuumanlæg.
Efter slut-installationen overdrager vi kunderne til vores serviceafdeling, som tilbyder en bred vifte af forskellige servicekoncepter. Vi tilbyder gennemgang og optimering af vakuumforsyningen til alle brancher, eksempelvis fødevare-, kemi/pharma-, plast-, spildevand-, grafisk og træ/møbelindustrien.

Alle produkter fra Busch sælges i hele verden, da vi findes i over 40 landet.

Busch er en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæsere og kompressorer, og Busch Vakuumteknik A/S har derfor markedets bredeste produktsortiment. og vi kan altid finde eller skabe en løsning efter dine behov, både indenfor vakuumpumper og systemer.

 

Cookie-indstillinger