Carl Stahl A/S

Carl Stahl

Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Tlf.: 76 240 234
E-mail: info@carlstahl.dk

www.carlstahl.dk

Kompetencer: Kraner, Båndstropper, Donkrafte, Dynamometre, Eftersyn af løfteudstyr, Faldsikring, Faldsikringsudstyr, Kran service, Kædetaljer, Løftegrej, Løftestropper, Rustfri kæder, Stålwire, Surringer, Wireolie, Wirestropper, Wiretaljer, Løfteåg, Eltalje, Hydraulisk værktøj, Transportvogne, Eftersyn af løftegrej, Ståltov, Skraldetalje, Lovpligtig eftersyn løftegrej, Udlejning løftegrej, Rådgivning løftegrej, Serviceaftale løftegrej, Hydraulisk løfteværktøj, Løftekløer

Carl Stahl A/S er en af de førende udbydere af løftegrej i Europa. Vor målsætning er at være de bedste indenfor rådgivning og vejledning af løfteopgaver for derigennem at være det naturlige valg som samarbejdspartner når løfte- eller transportopgaver skal løses.

Vi har mere end 50 selskaber og afdelinger i Europa, USA og Mellemøsten. Vi er dermed en af de største udbydere af wireprodukter og løftegrej på Europæisk plan.

Det betyder, at vi har store fordele ved produktion og indkøb. Ligesom vi har opbygget en stor know-how. Forhold der kommer vore kunder til gode gennem rigtige priser og faglig rådgivning.

Vi tilbyder vore kunder et bredt og komplet program til løsning af løfte- og håndteringsopgaver. Desuden er vi specialproducent af Microwire og TechnoCable, wireløsninger fra 0,09 – 8,0 mm wirediameter i mange forskellige materialer til f.eks. medicinal-, elektronik- og automobilindustrien.

Vort komplette produktprogram rundes af med CableVision produkterne, wireprodukter i rustfrit stål til byggeri, arkitektur og design.