Condair A/S

condair

Parallelvej 2
DK-8680 Ry
Tel. +45 8788 2100
E-mail: condair.dk@condair.com

www.condair.dk

kompetencer: luftbehandling, befugtning, dampbefugtning, trykdampbefugtning, dampfordelersystemer, evaporativ køling, forstøver, kontorbefugtere, affugtning, højtryksbefugtning, luftbefugtning, fugtstyring, returluftkøling, energibesparelser

Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning og evaporativ køling og sætter standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Vi eksporterer til mere end 50 lande over hele verden. Vores vigtigste produktbrands er: ML System, Condair, Nortec, Defensor, Draabe og JS Humidifiers.

Fra Anderberg Fugtstyring og ML System til Condair

Anderberg Fugtstyring og ML System fusionerede i 2013 og skiftede navn til Condair A/S. Det tidligere Anderberg Fugtstyring har mere end 40 års erfaring med salg og service inden for befugtning, affugtning samt dertilhørende styringer og instrumenter. Det tidligere ML System har siden 1987 produceret, solgt og serviceret befugtningsanlæg inden for en lang række brancher. Vi har hovedkontor i Schweiz og kontorer over hele verden. I Danmark finder du Condair både i Ry og Slagelse.

Energivenlige løsninger inden for evaporativ køling, befugtning og affugtning

Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision og er yderst energi- og miljøvenlige i strøm- og vandforbrug.
Condair i Ry er ISO 22000 hygiejnecertificeret til produktion, salg, installation og service af luftbefugtningsanlæg. Varemærkerne Draabe og Condair har godkendelser til befugtning i sundhedsvæsenet.

Condair har bred erfaring med fugtstyringsløsninger

Vi har leveret køling og luftbefugtning til Facebooks datacenter i Sverige, og vi sænker temperaturen med 10 grader på bedepladsen i Medina i Saudi-Arabien med verdens største udendørs aircondition-anlæg. Blandt vores mange kunder er også Danfoss, Novo Nordisk, Siemens, Ericsson, IKEA, ARoS, Arken og Arla.