Constructor Danmark A/S

Rorupvej 1
4320 Lejre
Tlf.: +45 46 32 80 08
E-mail: coda@constructor.dk

www.constructor.dk

Kompetencer: Dybdestabling, Dækreoler, Gennemløbsreol, Grenreoler, Hyldereoler, Lagerautomat, Lagerindretning, Lagerinventar, Lagerreoler, Langspændsreol, Mezzanin, Mobile pallereoler, Pallereoler, Palleudtræk, Plastkasser, Reolkontrol, Shuttle, Småvarereol, Stålreoler, Vægsystem

Fokus på innovation, kvalitet og omkostningseffektive løsninger har gjort at vi har opnået en position som markedsleder i vor branche. Vi søger hele tiden efter at udvikle vore løsninger og produkter, således at vi konstant ligger på forkant med udviklingen. Vi tilpasser vore løsninger og produkter til nye krav hos kunderne og andre samarbejdspartnere.

Constructor har været på markedet siden 1960’erne og er i dag Danmarks klart ledende leverandør af lager- og logistikløsninger.

Vi har mange års erfaring og ekspertise, som vi anvender i samarbejde med vore kunder for at udvikle de bedste løsninger til netop deres behov. Vi leverer mere end kun produkter og kan tilbyde en komplet pakke af tjenester inklusiv rådgivning, montage, service og sikkerhed. Vi beskæftiger os med både små og store projekter, hvad enten det drejer sig om op-/ombygning af et lager, en distributionscentral eller rådgivning om lageroptimering.

Vort hovedkontor ligger i Lejre ved Roskilde, hvor vi har salgs- og teknisk support. Constructor har 20 ansatte med en landsdækkende net af  konsulenter og forhandlere.