Curant Teknik ApS

Egestubben 4C
5270 Odense N
Tlf.: +45 9292 1453
E-mail: salg@curantteknik.dk

www.curantteknik.dk

Kompetencer: Gulvvaskemaskiner, støvsugere, rengøringsmaskiner, kemi, rengøringsmiddel, rygstøvsugere, doseringsanlæg, service og reparation, tæpperenser, desinfektion

Rengøringsprodukter – agentur og engros , Maskiner og udstyr , Rengøringsprodukter , Grossister, batteri støvsuger, gulvvaskemaskine, øko rengøring, tyggegummi maskine, I-Mop gulvvasker, Gulvvasker, Hepa filter støvsuger, Tæpperenser, Lille baby gulvvasker,, Rengøringsartikler, Adiatek, brugt gulvvasker, moppe stang, mopper, Microfiber, Doseringsanlæg, Spare vand, robot gulvvasker, Reparation og Service, Rense gulv.

Curant Teknik har en flad organisationsstruktur, fordi vi vil reagere hurtigt på alle typer kundehenvendelser og være fleksible i vores tilbud og løsninger. Vi ser vores kunder som tætte samarbejdspartnere, hvor vi kan være med til at udvikle deres virksomhed, så de bedre, nemmere og hurtigere kan holde rent.

Vi har fokus på konstant at levere høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og et gennemsigtigt og stærkt serviceprogram. På den måde er der klarhed over totaløkonomien i hele maskinens levealder.

Salg, service og rådgivning i Danmark foregår hos Curantteknik.dk, hvor folkene bag har mange års erfaring i rengørings- og fødevarebranchen og dermed den rigtige forståelse for, hvad god hygiejne og arbejdsklima betyder.

Finn Schmidt Holm etablerede i 2009 Adiatek.dk efter 20 års erfaring i rengøringsbranchen og i 2021 er hjemmesiden ændret til Curantteknik.dk – men det er stadig det samme firma og Finn, der står bag tingene..

Missionen med Curantteknik.dk er til stadighed at udvikle de bedste rengøringsløsninger for mennesker og miljøet.

Vi sætter en ære i at være en af landets førende vidensbanker inden for rengøringsbranchen, når det handler om innovation, brug og ikke mindst kombination af maskiner, plejeprodukter og arbejdsmetoder.

Ledelsen i Curantteknik.dk dækker hele Danmark, og kører dagligt ud til kunder. Derudover garanterer vi hos Curantteknik.dk en responstid på maks. 48 timer.