Dæncker Køleinventar ApS

Fynsvej 9
5400 Bogense
Tlf.: +45 6481 3111
E-mail: info@daencker.dk

www.daencker.dk

Kompetencer: Fryserum, kølerum, fryseanlæg, køleanlæg, kølediske, kølemontrer, køleaggregater, industrikøleskabe, isterningmaskiner, industrifryseskabe, frysehuse, fryseborde, køleskabe til kemi, køleborde, bordkølere, kølesystemer, blæstfrysere, kølehuse, blæstkølere, isknusere, kølemaskiner, skælismaskiner, køleelementer, brudismaskiner, frysereoler, kølereoler, is i fryserum, impulskølere, kølegondoler, køleteknik, frysegondoler, affaldskølere, vandkøleanlæg

Dæncker Køleinventar bygger på flere generationers erfaring med import af salg af kommercielle kølemøbler.

Dæncker Køleinventar tilstræber at tilbyde optimale løsninger til forskellige nicher.
Dæncker er et familiefirma som Kurt stiftede i 1999. Nu er det døtrene Pia og Lone, der tegner firmaet. Sammen med yderligere tre engagerede medarbejdere, bliver der hver dag arbejdet på at skabe et skarpt kvalitetsprogram af kommercielle kølemøbler, paneler til køle- og fryserum samt køleanlæg til de rette priser.

Her på Dæncker.dk finder du information om vores standardsortiment. Vi hjælper også meget gerne med at finde et specialprodukt til dit behov.

På denne måde har vi hjulpet mange forskellige kunder med at udvikle de helt rigtige specialløsninger.

Salget i Danmark sker gennem lokale autoriserede kølefirmaer og andre fagforhandlere. Det sikrer fagmæssig rådgivning til slutbrugeren før, under og efter købet.

Vores styrke ligger i dialogen og vi opfordrer dig til at kontakte os allerede i dag!