Dani Trading A/S

Essen 2
6000 Kolding
Tlf.: +45 75 50 54 24 – Kolding
Tlf.: +45 75 15 58 55 – Oksbøl
E-mail: mail@danitrading.dk

www.danitrading.dk

Kompetencer: Aktive komponenter for hydraulik systemer. Komplette løsninger med hydraulik og elektrisk styring.

Dani Trading A/S er leverandør af både elektriske, transmissions og hydrauliske maskinkomponenter med fokus på kvalitet, service, udvikling, rådgivning, og gennem sparring med kunden – kort leveringstid og den rigtige pris.

Vores vision er at være den fortrukne leverandør til maskinindustrien og maskinhandlere i hele Danmark med daglig service og levering.

Dani Trading A/S er etableret i 1999 i samarbejde med AMA S.p.A. Italien. Dani Trading har i dag med et lager på mere end 2000 kvadratmeter samt kontor faciliteter placeret i Kolding – samt adgang til Ama Groups komplette lagerprogram med mere end 100.000 varenumre, et bredt produktprogram indenfor komponenter for industri- og landbrugsmaskiner.

I dag har Dani Trading A/S et leveringsprogram af komponenter for industri- og landbrugsmaskiner som vokser hver dag, da vores partner AMA S.p.A. også udvider produkt paletten, her kan nævnes købet af endnu to fabrikker, hvor den ene producerer bussæder og en slid dele. I takt med udviklingen og for at sikre vores kunder en hurtigt og effektiv service, har vi udviklet Dani Tradings nye hjemme side med en brugervenlig E-shop for at lette bestillingen for vores kunder – så vi fortsat kan yde den bedst mulige service.