Deigaard Plast ApS


Blomstervej 3
8381 Tilst
Tlf.: +45 86246600
E-mail: info@deigaardplast.dk

www.deigaardplast.dk

Kompetencer: Plastplader, Plastrør, Plaststænger, Sandwichplader, Termoplader, Termoplast, Termotag, Kontorstoleunderlag, Akrylrør, Akrylplader, Plexiglas

Deigaard Plastic blev grundlagt i 1949 af familien Deigaard, deraf navnet. I den spæde start var det primært termoplader, som virksomheden solgte. Familien Deigaard stod i spidsen for virksomheden helt frem til 1988, hvor familien Pilgaard overtog. Efter overtagelsen blev sortimentet blandt andet udvidet med produkter som akryl-, polycarbonat- og PETG plader. I år 2014 overtog Allan og Dorthe Erichsen og er den tredje familie til at eje virksomheden.

I dag hedder vi Deigaard Plast ApS og er en moderne virksomhed. Hos Deigaard Plast leverer vi altid kvalitetsprodukter fra de bedste producenter i Europa, til fordelagtige priser, over hele landet. Leveringsprogrammet består af et bredt udvalg af plastprodukter indenfor plader, rør, stænger, profiler og termoplader. Vores sortiment bliver hele tiden tilpasset vore kunders ønsker, krav og behov.
Vi forsøger efter bedste evne at give vores kunder en god oplevelse, og som et led i vores service, opskærer og forarbejder vi plastprodukterne efter ønske. Vores kyndige medarbejdere yder desuden gerne rådgivning om det rette valg af plast- eller termoprodukter.

Med firmaets 70 års erfaring er vi stolte af at være en af landets ældste virksomheder inden for branchen.

Cookie-indstillinger