DK Kraner / Jydsk Ståldesign ApS

Øster Løgumvej 88
6230 Rødekro
Tlf.: 74 66 48 88
E-mail: post@dkkraner.dk

www.dkkraner.dk

Kompetencer: Havnekraner, Kraner, Løftegrej, Svingkraner, Traverskraner, Wire- og kædetaljer

DK Kraner er en jydsk stålvirksomhed som lægger vægt på høj kvalitet og god service. Vi har med 14 års erfaring inden for servicering, produktion og montering af alle former for løftegrej og krananlæg m.m. styr på vores håndværk. Vi er nytænkende og ikke bange for nye udfordringer.

DK Kraner udspringer fra Jydsk Ståldesign. Vi har derfor eget smedeværksted, som ved siden af kranproduktion også fremstiller alle former for stålkonstruktioner til industrien, hvilket gør os utrolig fleksible i forhold til individuelle krav og ønsker til produktet. Derudover giver det os en alsidighed, som gør, at vi kan levere næsten alt inden for stålkonstruktioner og kraner i forskellige afskygninger.

Vi går ind for at levere et produkt af høj kvalitet, og at tilfredsstille vores kunder i forhold til de ønsker og krav de nu engang har. Vores alsidighed og vægt på høj kvalitet gør også, at flere af vores kunder har været trofaste kunder igennem flere år.

Vores trofaste og dygtige medarbejdere arbejder for at opgaverne skal forløbe smertefrit og for at yde den bedste service overfor vores kunder.

Så hvis du står overfor nye projekter, hvor høj kvalitet og god service vægtes højt, er din næste leverandør og samarbejdspartner måske DK Kraner.