DKTV Sikring

Teglholmsgade 1
2450 København SV
Tlf.: 6912 1250
E-mail: sikring@danskkabeltv.dk

www.dktvsikring.dk

Kompetencer: Adgangskontrol, Alarmanlæg, Dørtelefoner, Ladestationer, Tyverialarm, Tågesikring, Videoovervågning

DKTV Sikring er med hele vejen

DKTV Sikring tilbyder alle former for sikringsløsninger, som videoovervågning, tyverialarm, adgangskontrol og dørtelefoni. Kort sagt alt der skal til for at sikre ejendom og bygninger.

Men ikke nok med det, så handler det for os også om, at give den bedste rådgivning og implementering af løsningen, at driften og vedligeholdelsen kører, og at data opbevares på sikker vis. Det kalder vi sikring hele vejen rundt

Videoovervågning 
Vores overvågningsløsninger tilpasses efter jeres ejendom og behov. Vi garanterer udstyr af meget høj kvalitet, og vores dygtige teknikere sørger for at montere og installere det hele for jer.

Adgangskontrol 
Vores elektroniske adgangskontrolsystem (ADK) vil lette jeres hverdag markant, når man slipper for besværet med fysiske nøgler, der kræver manuel omkodning eller udskiftning af låse og cylindere.

Tyverialarm 
Med tyverialarmer fra DKTV Sikring har I garanti for, at virksomheden, hotellet eller boligforeningen er under opsyn dag og nat. Tyverialarmer har en stor præventiv effekt, så mange tyverier helt undgås. Tyverialarmerne bliver overvåget af en kontrolcentral 24 timer i døgnet – så der er meget hurtig aktion og udrykning på tyverialarmerne. Hvis tyverialarmen kobles sammen med kameraer, har I hurtigt en effektiv sikkerhedsløsning.

Tågesikring 
Suppler tyverialarmer med en tågekanon og pas ekstra godt på jeres værdier – selv hvis indbrudstyven trænger helt ind i din ejendom. En tågekanon fra DKTV Sikring kan effektivt stoppe selv den mest vedholdende tyv.

Montering og installering af ladestandere med DKTV Sikring
DKTV Sikring installerer elbils opladere fra HomeCharge til private og erhverv.Vores erfarne teknikere står for både installation af ladestanderne samt servicering af dem, for alle HomeCharges kunder.
Læs mere her