Dunlop Hiflex A/S

Industrisvinget 5
2605 Brøndby
Tlf.: 43 25 40 20
E-mail: info@dunlophiflex.dk

www.dunlophiflex.dk

Kompetencer: Hydraulikslanger, højtryksslanger, slangefittings, lynkoblinger, hydraulikrør, skæreringsfittings, hydraulikpumper, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, kugleventiler, retningsventiler, kontraventiler, slangepressere, gummislanger, PVC slanger, ventilationsslanger, luftslanger, kileremme, remskiver, fastspændingsbøsninger, teknisk gummi, gummiplader, hydraulikcylindre, aftrækkere, hydraulisk værktøj

Hos os er du altid tæt på viden, kvalitet og service.

Dunlop Hiflex blev etableret i Danmark i 1929. Virksomheden er i dag en af markedets mest veletablerede leverandører af hydraulik, industrislanger, pneumatik, transmissioner, teknisk gummi og hydraulisk værktøj.

Vores egenproduktion af slanger og slangeforskruninger, til både højt og lavt tryk, giver os et indgående kendskab til produkterne, og vi kommer gerne med forslag til forbedringer og alternative løsninger til industrien.  Vores kunder findes over hele landet inden for både eftermarkedet og OEM-sektoren.

Vores filosofi er at være tæt på vore kunder for lokalt at sikre høj kvalitet og service.  Med 6 egne Service Centers dækker vores distributionsnetværk hele Danmark. Alle vores Service Centers og Service Partners har eget slangeværksted, og i Halmstad har vi bygget et nyt logistikcenter med Nordens største slange- og koblingslager på 10.000 m². I vores produktionscenter er der kapacitet til skæring, montering, presning, trykprøvning og rengøring samt bukning af rør i dimensioner fra 6-42 mm.