Ecofoss A/S


Bækkegaardsvej 26
8800 Viborg
Tlf.: +45 7060 6560
E-mail: info@ecofoss.dk

www.ecofoss.dk

Kompetencer: Industrilys, LED armaturer, LED belysning, LED-bånd, LED loftsystemer, Loftsystemer, Lyskilder, Lysskinner til Troldtekt

Ecofoss er et dansk import- & grossistfirma, som har stor erfaring inden for belysning og i særdeleshed LED. Vi importerer et bredt sortiment af LED lyskilder, LED armaturer, LED lamper, LED projektører osv. og programmet udvides konstant og opdateres hele tiden med de nyeste modeller.

Hos Ecofoss vægter vi hele forsyningskæden meget højt, og vi tager ansvar for, at produkterne kommer hele vejen fra producent til forbruger på den bedste og mest effektive måde. Vi har således også fokus på vore kunders kunder og deres oplevelse med produkterne. Det er vigtigt for os at alle laver en fornuftig forretning; både vores leverandører, os selv, vores kunder og deres kunder.

Vores salg er værdidrevet, og vi ønsker ganske enkelt ikke at tilbyde noget, der ikke tilføjer vore kunder væsentlig værdi.

Vi er stolte af at kunne levere miljøvenlige løsninger og produkter, og vi går alle på arbejde hver stolte af det vi sælger, og at vi har et budskab, vi står 100% ved.

Cookie-indstillinger