Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Tlf.: +45 43208600
E-mail: hf@hf.net

www.hf.dk

Leverandør til Industrien: herunder fødevareindustri og Infrastruktur: herunder Banen, Telecom, Kraft og Vind

Kompetencer: Banemateriel, Eltavler, EMC forskruninger, FiberkablerForskruninger, FotocellerFrekvensomformer, Gadeskabe, HMI, HøjspændingsprodukterIndustri robotter, Industristik, Invertere, Kabelbindere, Kabelbrønde, Kabelkæder, Kabelopmærkning, KabelstripsKabler, Konnektorer, Krympeflex, LasersensorLED belysning, Lystårne, Maskinsikkerhed, MellemspændingsanlægMontagekasser, Motorstyring, Netovervågning, Operatørpaneler, PLC, PLC systemerRFID, Robotter, SCADA, Sensorer, SkilteSlæberinge, TransformereTryktaster, Trådløs i/o, Vision systemer

Din TeknikPartner

Vi tilbyder højteknologiske produkter og løsninger til industrien og til infrastrukturen på kraft, tele- og vindmarkedet.

Det er HF’s vision at være vores kunders foretrukne TeknikPartner Inden for vores specialer, og vi skal således være et værdiskabende led mellem vores kunder og leverandører.

Med mere end 90 år på bagen har vi et stort kendskab ikke alene til branchen men også til det skandinaviske marked. Vores mangeårige relationer til betydende kunder i Skandinavien og leverandører world wide har givet os værdifulde erfaringer; som vi stiller til din rådighed.

Viden er vores vigtigste produkt og medarbejderne vores vigtigste ressource. Vi bestræber os på altid at levere en ”vare”, som gennem rådgivning skaber potentiale for større markedsandele, vækst og dermed konkurrenceevne – for dig såvel som for os.

Det er rådgivningen vi tjener vores penge på – og vi er ret gode til det. Til gengæld omsætter vi vores viden til kontante fordele for dig.