HIN A/S


Langmarksvej 29
8700 Horsens
Tlf.: +45 7625 9090
E-mail: hin@hin.dk

www.hin.dk

Kompetencer: Spændingsvisere, Kortslutningsindikatorer, Multimetre, Installationstestere, Kalibratorer, Isolationstestere, Temperaturtestere, Kabelsøgere, Jording og sikring, Loddestationer, Håndloddeudstyr, Lodderobotter, Print og komponentbearbejdning, Loddepasta, Loddetin, Kabelforskruninger, Kabelsko Krympeslange, Beskyttelsesslange, kabelbindere, ESD arbejdsbeklædning ESD belægning, ESD indretning og opbevaring, Momentværktøj, Målerværktøj, Skruetrækkere og bits, Afisoleringstænger, Pressetænger, Skævbidere, Kabelsakse, Batterier, Maskiner til kabelkonfektionering, L-AUS værktøj, Testledninger, Alligatornæb, Prober, Stik til solceller, Medico-stik, Industristik og bøsninger, Multi-stik og bøsninger, Værktøjskufferter, Oscilloskoper, Strømforsyninger, Funktions-/signal-generatorer

HIN A/S er en højt specialiseret grossistvirksomhed til El- og Elektronik industrien. Vi er Danmarks største rådgiver og leverandør af know-how, værktøj, forbrugsstoffer, maskiner og service. Vores salg er fokuseret på tre hovedproduktområder: værktøj til elektronikproduktion, maskiner til elektronikproduktion samt værktøj og tilbehør til industrien især indenfor stærkstrøm.

Vi leverer alt til stærkstrømsproduktion, kabeludrullere, L-AUS værktøj, krympematerialer og -værktøj, kabelsøgere, kabelhåndtering herunder forbrugsmaterialer i form af kabelsko, opmærkning, krymp samt en meget stærk palette af diverse elektriske testere; kortslutningsindikatorer, vibrationstestere, scoper og termiske kameraer.

Desuden leverer vi hele indretninger af arbejdspladser, det rigtige ESD-gulv, der forebygger statisk elektricitet, belysning, hylder, svingarme til hjælpemidler, loddeudstyr, alt værktøj, skruemaskiner, kontrol- og testudstyr, udstyr til adgangskontrol i virksomheden, mindre maskiner og hele produktionslinjer fra håndtering til røntgenudstyr.
Vi har udvalgt markedets bedste leverandører og fokuserer på nye teknologier, så vi altid kan tilbyde vores kunder den nyeste viden indenfor maskiner, værktøj, processer og lovgivning.

Vi ved, hvad det kræver at følge med udviklingen, og har derfor passionerede og dedikerede specialister til fagspecifikke rådgivningsopgaver. Vi uddanner os løbende, så vi kan rådgive om den optimale løsning på den enkelte opgave og med udgangspunkt i vores kunders situation og behov.

Cookie-indstillinger