Mejlshede Gruppen A/S


Nørrebrogade 84
2200 København N
Tlf: 35 39 39 39
E-mail: info@mejlshede.dk

web

Kompetencer: Adgangssikring, adgangskontrol, alarmsystemer, dørtelefoner, elektroniske låse, pakkepostanlæg, låse til hoveddøre, låsesystemer, sikringsniveauer og forsikringskrav, videoovervågning

Mejlshede Gruppen A/S er medlem af Dansk Låsesmede Forening, DLF, og låsesmedenes garantifond samt den tyske låsesmedeforening, Interkey, og den amerikanske låsesmedeforening, ALOA. Vi er desuden ISO 9001 certificerede

Mejlshede Gruppen består af selskaberne Mejlshede Låse/Nøgler, Sesam Låse- og Sikringscenter, DS Låseservice og DAPI – Dansk Pengeskabsindustri.

Fordi vi er en familiedrevet virksomhed og selv uddanner vores låsesmede, har vi en særlig kultur og loyalitet. Det gør Mejlshede til en god arbejdsplads med glade medarbejdere, hvilket kunderne mærker i vores engagerede og nærværende service.

Vi er i alt 50 medarbejdere fordelt på fem i serviceafdelingen, 30 låsesmede på farten og 20 fordelt på vores kontor, lager, værksted og butikkerne på Nørrebro og Østerbro. Når du ringer til os, bliver telefonen altid taget af en uddannet låsesmed, så du har en fagmand i røret med det samme.

Cookie-indstillinger