Motorverk


Gungevej 9, 2650 Hvidovre
Bugattivej 15, 7100 Vejle
Telefon: 81 900 900
Mail: info@motorverk.dk

www.motorverk.dk

Kompetencer: Affedtning, Additiver, Anti graffiti, Industriolie, Smøremidler, Alkalisk affedtning, Rengøring, Motorrens, Fosfateringsmidler, Rustbeskyttelse, Smøreolie, Skæreolie, Additiver, Autoklargøring, Graffitirens, Industriel rengøring, Industriel affedtning, Korrosionsbeskyttelse, Slipmidler, Malingsfjerner, Motorolier, Smørefedt

Brands: Avista, Bell Add, Castrol, Kemi-Service, Metalinas, Mekanika

ALT I KEMI, OLIE OG VÆSKER

Motorverk står bag varemærket Bell Add og er ambassadør for Castrol i Danmark. Derudover er vi leverandør af en bred vifte af kemi og væsker under navnene Kemi-Service, Metalinas og Mekanika.

Motorverk – får hjulene til at rulle

I Motorverk har vi samlet Danmarks førende brands inden for kemi, olier og renholdelses- og rengøringsmidler. Vi har ét mål: At gøre det nemt og enkelt for vores kunder. Med Motorverk behøver du kun at handle ét sted.
Vi sørger for leveringen – og vi kan tage brugt emballage med retur. Nemmere kan det ikke være.

Motorverk fører kun gennemtestede kvalitetsprodukter med mindst mulig miljøpåvirkning. Her på hjemmesiden kan du læse om vores brands og se, hvad vi kan gøre for din branche.

Totalløsning for væsker og rengøringsmidler

Ud over fælles domicil i Vejle og Hvidovre deler selskaber og brands i Motorverk salgs- og serviceplatform samt teknisk personale og udviklingsafdeling ledet af egne kemikere. Sammen udgør selskaberne en totalløsning for væsker og rengøringsmidler til industrien og autobranchen, herunder Heavy Duty-segmentet, som bl.a. omfatter lastbiler, entreprenørmaskiner, traktorer, busser og tog.


Nyheder og Indlæg fra Motorverk


Seneste fra Motorverk


Cookie-indstillinger