NATDIS

Brunbjerg 70, Halk
6100 Haderslev
Tlf.: 22 68 06 80
E-mail: mail@natdis.dk

www.natdis.dk

Kompetencer: Desinfektion, Luftdesinfektion, Hygiejne inspektion, UVC, UVC lys, UVC anlæg, UVA lamper, Bakteriebekæmpelse, Lygter, LED lygter, Horiba måleudstyr

Vi hjælper jer med at opnå et højt hygiejneniveau – med naturens egen kur: ultraviolet lys

Vi er på en mission….og den er slet ikke så impossible endda. Vores mission er at hjælpe industri og landbrug som jer med at bekæmpe bakterier, vira, svampe, mv. med omtanke for miljøet og naturen. Fordi det kan sagtens lade sig gøre. Også uden kemikalier og i overensstemmelse med jeres grønne profil.

Fordi det aldrig skal være bøvlet for jer at optimere hygiejnen på en miljøvenlig måde

Vi ved det. Rigtig mange af vores kunder starter altid med at tro, at implementeringen af et nyt anlæg til desinficering og hygiejne er bøvlet og dyrt. Og især når det skal være miljøvenligt og effektivt på samme tid. Det er det ikke. I hvert fald ikke hos os. Vi går efter løsninger, der blender ind i jeres nuværende setup.

Legoklodser for hygiejnenørder
Når vi kommer ud til jer og kaster et blik ind ad døren, har vi ret hurtigt et godt billede af en løsning. Vel og mærket en løsning, der ikke kræver en total ombygning for jer. I stedet bygger vi en løsning op omkring jeres eksisterende setup. Vores sortiment er med andre ord vores byggeklodser, og vi arbejder altid kreativt og løsningsorienteret med dem i forhold til jeres setup og de omgivelser, de skal indgå i hos jer.

Grønne, miljøvenlige og fleksible hygiejneløsninger
I Naturlig Desinfektion sidder vi til dagligt og udtænker løsninger til vores kunder – sådan nogle som jer. Vi leverer hygiejnesystemer til private, industri og landbrug. Kernen i vores forretning er, at alle løsninger passer til virksomheder med grønne profiler, da vi med vores sortiment udelukkende anvender naturens egen medicin, nemlig UV-lys. Effektivt og skånsomt mod miljøet.

Naturligvis godkendt til brug i fødevarer
Ligesom håndtering af fødevarer er underlagt en række krav til sikkerhed og sporbarhed, er materialerne til brug i fødevareproduktion underlagt samme regelsæt. Vores UV anlæg er godkendt til brug i fødevareproduktion