Netto Perforering Skanderborg ApS

netto perforering

Sverigesvej 22
8660 Skanderborg
Telf 70 22 13 33
E-mail: salg@nettoperforering.dk

www.nettoperforering.dk

kompetencer: gitterriste, perforerede plader, hulplader, strækmetal, laserskæring, stansning, bukning og valsning

Netto Perforering Skanderborg ApS er en dynamisk og kvalitetsorienteret virksomhed, der blev grundlagt i 1997. Vi er en specialiseret underleverandør inden for såvel bearbejdning som standardleverancer af stål og metal. Vores kompetencer omfatter laserskæring, stansning, svejsning, kantbukning og tegning af konstruktioner.

Vi tilbyder også kundetilpassede løsninger, og vi bidrager gerne med vores knowhow og erfaring i forbindelse med udviklingen af dit projekt eller nye produkter. Vi er derfor leveringsdygtige i mange former for specialfremstillede produkter – enten som halvfabrikata eller som færdige emner.

Herudover har vi også mindst 400 forskellige standardvarer på lager i Skanderborg for dag til dag leveringer, og dette kombineret med vores netværk af nogle af Europas førende producenter gør, at vi kan levere mere end 1.000 standardprodukter af perforerede plader, strækmetal, punktsvejste net og gitterriste på få dage.

Vi mener derfor selv, at vi er en af Danmarks førende totalleverandører inden for stål og metal, som tilbyder stor knowhow, høj kvalitet, effektiv levering, stor fleksibilitet og konkurrencedygtige priser.

 


Nyheder fra Netto Perforering Skanderborg ApS


Seneste nyheder fra Netto Perforering Skanderborg ApS