Newtronic ApS


Ove Jensens Alle 35F
DK-8700 Horsens
Tlf.: +45 7669 7090
E-mail: info@newtronic.dk

www.newtronic.dk

Kompetencer: Kundedesignede løsninger, grøn omstilling, teknisk elvarme, varmelegemer, kanalvarmelegemer, rørvarmelegemer, varmeflader, varmekabler, varmepatroner, varmemåtter, inline heatere, automatik, Bygningsautomatik, HVAC, styring og regulering, tavler, køleprofiler, termisk ledende materiale.

NEWTRONIC – når du ønsker en løsning, der er tilpasset dig

Hos Newtronic har vi 20 års erfaring indenfor rådgivning og salg af elvarmeløsninger, temperaturfølere, automatik og controllere, køleprofiler og termisk ledende materiale. Vi har flere end 1500 industrivirksomheder på kundelisten og stor erfaring med tilpassede løsninger og god kundeservice.

Vores løsninger består ofte af enten store varmelegemer eller inline heatere, der opvarmer et medie (luftarter eller væsker) samt styring og regulering, så temperaturen i mediet kan holdes konstant. På den måde er vi en vigtig del af vores kunders produktion, fordi vi er med til at sikre deres processer omkring lufttørring og opvarmning af væsker til forskellige formål.

Gennem Newtronic Green Solutions hjælper vi desuden flere danske virksomheder med at omstille deres produktion fra fossile brændsler (gas, olie og kul) til en teknisk elvarmeløsning bestående af kompetent rådgivning og en kundedesignet løsning med varmelegemer, tavle og styring.

Hos Newtronic er det vores mål, at alle vores samarbejdspartnere er glade for at arbejde med os. Det gælder både for dem, der producerer vores produkter og for dig som kunde, der skal bruge nogle af vores løsninger. Det sikrer vi gennem åbenhed, ærlighed og dialog. Derfor gør vi også hver dag vores bedste for at behandle vores kunder og leverandører, som vi selv vil behandles. Det betyder også opretholdelse af status på ordre og at sørge for at alle er opdaterede og føler sig i trygge hænder, når de er kunder hos Newtronic.

Cookie-indstillinger