Nord-Lock ApS

Gydevang 39-41
3450 Allerød
Tlf.: 21 78 66 99
Email: info@nord-lock.dk

www.nord-lock.dk

Kompetencer: Belastningstest, bolte, møtrikker, materialeteknologi, specialudviklede løsninger, spændeskiver, ultralydsmåling boltsikring, boltlåsning, sikringsskiver, nord-lock, superbolt, låsebolt, expander, boltight, boltede samlinger, skiver, låseskiver, kilelåsning, tilspændingsmoment tabel, hydraulikværktoj, aksler til industrien, CE-mærkede bolte, flangebolte, konstruktionsbolte, specialbolte, pindbolte, maskinbolte til brug i byggeriet

VI SIKRER DINE BOLTESAMLINGER

I 1982 blev den originale 
Nord-Lock® kilelåsningsteknologi, der sikrer boltesamlinger, udviklet i Nordsverige. I dag er vores ekspertise på området samt vores sortiment af innovative teknologier indenfor sikring- og tilspænding af boltesamlinger, det bredeste på markedet, med produkter som Superbolt™ mekaniske TensionersBoltight™ hydrauliske Tensioners og Expander® Systems ledaksler.

Hver eneste boltesamling kræver en specifik tilgang, og vores erfarne teknikere og boltespecialister er altid klar til at hjælpe dig. Din oplevelse som kunde er afgørende for os, og vi vil give dig al den tekniske support, viden og ekspertise, du behøver for at sikre optimale løsninger og langsigtet, problemfri drift.

Hos Nord-Lock Group er kravene til sikkerhed og holdbarhed kompromisløse, og vores produkter gennemgår derfor industriens strengeste testforløb. Vores løsninger er fuldt dokumenterede og standard hos førende virksomheder i en bred vifte af brancher.

Vi ved, at det kan være en udfordring at finde den mest pålidelige løsning til dine boltesamlinger. Nord-Lock Group gør processen lettere ved at tilbyde livstidsgaranti på alle vores teknologier, så du kan føle dig sikker på at have fundet den bedste løsning til din applikation.

Vores højteknologiske produkter fremstilles på vores moderne fabrikker i Sverige, Storbritannien, Schweiz og USA. Samarbejdet med Nord-Lock Group giver dig adgang til vores udviklingsafdelinger samt teknikerteams, som tilbyder uddannelse og support baseret på dine behov. Hvis du har brug for skræddersyede løsninger, vil vores eksperter guide dig gennem designfasen og udføre de nødvendige test.

Uanset hvor i verden du er, står vi klar med råd og vejledning via et regionalt kontor eller teknisk center. Der er derfor aldrig langt til den bedste løsning på din udfordringer med boltesamlinger. I Danmark har vi et regionalt salgskontor i Scandinavian Trade Building i Allerød.

Du kan altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud som passer dine udfordringer og din virksomhed.


Nyheder og Indlæg fra Nord-Lock ApS


Seneste fra Nord-Lock ApS