NOS A/S


Overholm 7, Hatting
8700 Horsens
Tlf.: 7669 7070
E-mail: sales@nos-as.dk

www.nos-as.dk

Kompetencer: Løfteudstyr, løftegrej, surringer, stålwirer & tilbehør, løftekæder og tilbehør, sjækler og vantskruer, øjebolte og svirvler, tovværk og tilbehør, løftebånd, rundsling, kædetaljer, spil, løfteklør, magneter, hydrauliske donkrafte og tilbehør, pallegafler og løfteåg, faldsikringsudstyr, dynamometre og vandsække, ankre, ankerkæder og tilbehør, kabellægningsudstyr, sikkerheds og beskyttelsestape, anoder

Køb professionelt og kvalitetssikret løftegrej hos NOS A/S

Vi er en professionel virksomhed placeret i Horsens, hvor vi har et stort udvalg af løftegrej til mange forskellige brancher. På vores lager har vi et bredt sortiment af løfteudstyr, så der er god mulighed for at finde det helt rigtige løftegrej til de forskellige erhverv. Har vi ikke det specifikke på lager, kan vi med fordel producere det til dig på vores eget riggerværksted.

Find det helt rigtige løfteudstyr!

Vi står klar til at hjælpe dig med din næste opgave. Vi kan bl.a. levere stålwire, løftegrej og surring. Anvendelse af vores produkter spænder fra undervandsbrug til løft af vindmøller og andre tunge emner. Vi bestræber os altid på at levere produkter af højeste kvalitet. Vi leverer også altid fleksible løsninger til dit erhverv, uanset hvilken løfteopgave du har brug for hjælp til. Et sikkert løft er altid vores første prioritet, og derfor står vi til rådighed for dig, når du har brug for en ekspert, der har stor knowhow inden for løftegrej.

Vision & mål

Vi vil være den førende underleverandør af Stålwirer, Tovværk, Løfte- og Surringsgrej i Danmark. Vi vil samtidig styrke vores position som underleverandør til store nationale og internationale kunder indenfor Byggeri, Metal Industrien, Marine, Olie & Gas og Vindenergi.

Vi vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner fra idé til levering, når det handler om Løft, Træk og Surring. Vi vil varetage hele produktionsprocessen og dermed give vores kunder et enkelt, effektivt og økonomisk fordelagtigt forløb.

Cookie-indstillinger