otto schachner nordic

 

Prinsessens Kvarter 2
7000 Fredericia
Tlf.: 75 92 02 44
E-mail: sales@schachner.dk

web

Kompetencer: Arbejdshandsker, faldsikring, personlige værnemidler, hovedværn, høreværn, åndedrætsværn, øjenværn, sikkerhedssko, gasdetektorer, førstehjælp, skilte, advarselsskilte, desinfektionsmidler, dispensere, tape, afspærringsbomme, vejmateriel

otto schachner nordic tilbyder alt fra rådgivning og salg, til undervisning og uddannelse i brugen af Faldsikringsudstyr.

Vi tilbyder faste systemer der installeres permanent på bygninger og andre konstruktioner, hvor der er behov for beskyttelse mod fald.
Vi laver opmåling og udregner tilbud. Vi har vores egne træningscentre til brug for uddannelse/efteruddannelse med egne instruktører.
Træningscentrene ligger placeret både her i Fredericia og i Stege hos https://www.specialuddannelse.dk/ som vi har et samarbejde med.

Derudover er vi godkendt til at foretage lovpligtigt eftersyn på dit udstyr.

Vores mission er – gennem viden, rådgivning samt produkttræning at sikre den mest optimale og funktionelle beskyttelse af DIT HELBRED

otto schachner nordic er dog meget mere end Faldsikring. Vi er totalleverandør indenfor bl.a. PPE, afspærring, skilte, o.m.a. Se mere her og lad os hjælpe jer med at finde nærmeste forhandler. Kontakt vores kundeservice på tlf: 7592 0244.

AAA kreditering
Vi er en kreditværdig virksomhed, baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.
Vurderingen er foretaget udfra en mængde forskellige beslutningsregler.
Oplysningerne bliver dagligt opdateret via Bisnodes database.
Kreditvurderingen er således altid aktuel

Herunder ses et par billeder fra vore 2 træningscentre: