Prevas A/S


Hedeager 3, 8200 Århus,
Lyskær 3EF, 2730 Herlev
Niels Jernes Vej 14, 9220 Aalborg
Tlf.: 33 15 90 90

email: info@prevas.dk

web

Kompetencer: PCB, PCB layout, Produktudvikling, Life Science & Medical Devices, Connectivity & Internet of Things, Energi & Elkraft, Digitalisering, Bæredygtig produktion

Hello Possibility

Vi løser problemer. Mange ville nok påstå, at vi gør det med forskellige tekniske løsninger – og det er naturligvis korrekt. Men endnu vigtigere er måske opfindsomheden. Det som Prevas egentlig handler om. Om sammen at se ting, som andre ikke ser. Om muligheder.

Vi tror, at det netop er opfindsomhed, der kommer til at redde verden. Dygtige menneskers evne til at se løsninger, der endnu ikke eksisterer. Som gør det muligt for hjertepatienter at benytte en opkobling hjemmefra til at måle og formidle deres EKG til sygehuset. Eller som hjælper stålindustrien med at effektivisere produktionen og samtidig mindske energiforbruget. Eller som ser, hvordan fremtidens cykelhjelm bør konstrueres for at redde så mange liv som muligt.

Vi tror, at opfindsomheden også kommer til at påvirke andre ting. Mindre ting, som alligevel er vigtige for mange menneskers hverdag. Som at sørge for, at isen smager ens uanset, hvor i verden du køber den. At holde øje med din cykel og give alarm, hvis nogen forsøger at stjæle den. Eller at gøre det muligt for dig at kontrollere din fertilitet uden at du skal sætte fod hos lægen.

Dette er blot nogle af de titusindvis af problemer, vi har løst siden vi startede i 1985. Alt dette takket være opfindsomme kolleger og kunder, som har set noget, andre ikke har set. Det er sådan, vi vil have det. Vi kalder det Hello Possibility.

Læs mere om andre muligheder, vi har set og realiseret her.

Cookie-indstillinger