pro-måling

Bag Vænget 2
3400 Hillerød
Tlf.: +45 21 670 036
Email

www.pro-maaling.dk

Kompetencer: Lasermåleudstyr, 3D DISTO, Afstandsmålere, Digital vinkelmålere og vaterpas, Endoskopkameraer, Fugtighedsmålere, GeoSLAM 3D scanning, GIS produkter, GNSS systemer, Kabelsøgere, Maskinstyring/sensorer, Metalsøgere, Trådløs Monitorering, Målehjul, Niveller Instrumenter, Rotationslasere, Rørlægningslasere, 3D Scannere, Streg- og Punktlasere, Teodolitter, Termometre, Totalstationer, Tilbehør til opmåling m.m.

pro-måling – så får du den rigtige løsning

pro-måling er den førende forhandler i Danmark inden for rådgivning og salg af opmålingsudstyr til bygge- & anlægsbranchen.
pro-måling er grundlagt af Bjarne Fredheim i 2011 og har kontor i Hillerød, hvorfra vi fortrinsvis betjener den danske, færøske og grønlandske bygge- og anlægssektor.

Det faktum, at vi er uafhængige leverandør, giver vores kunder og os selv nogle klare fordele frem for konkurrenterne – dette gør at pro-måling kan levere den bedste support, service og info til brugerne. Vi anbefaler den løsning som passer til dig ud fra dine behov uden at skulle fremme salget for en specifik producent.

pro-målings produktportefølje inden for opmåling favner bredt og spænder lige fra små håndholdte laserafstandsmåler, rotationslasere, GPS systemer, 3D scannere, Intelligent Trådløs Monitorering, totalstationer og meget mere.

Kigger man specifikt på produkter til byggeriet er vi bl.a. førende inden for rotationslasere med brands som Leica og Nedo. Nivellér instrumenter fra Leica med bl.a. NA700 serien, som udmærker sig med optik i verdensklasse samt de bedste kompensatorer på markedet.
Derudover leverer vi kvalitetsudstyr inden for GPS systemer, monitorering, mobil 3D scanning, afstandsmålere, kabelsøgere, teodolitter, metalsøgere, kabelsøgere, maskinstyrings sensorer, m.m.

Vi har også tilbehør til dine daglige måleopgaver – besøg gerne vores hjemmeside og se udvalget af reflektor-/retromærker, prismer, landmåler udstyr, markeringsspray og meget andet.

Finder du ikke lige det du leder efter, så kontakt os gerne, send os en e-mail med dine ønsker, så vender vi tilbage med et svar indenfor kort tid.
Vi har aftaler med de største producenter og distributører i Europa og Fjernøsten. Herunder GeoSLAM, Senceive, Stonex, Leica, Nedo m.fl.

Har du brug for rådgivning, for at få vores vurdering til en løsningsmodel eller er du interesseret i et tilbud inden du beslutter dig for hvilket instrument du skal købe, er du altid velkommen til at kontakte pro-måling.

Send os en e-mail eller ring for rådgivning og tilbud!

Hvis pro-måling har vakt din interesse er du velkommen til at kontakte os for brochurer eller for yderligere information eller vejledning ansigt til ansigt.

Vi glæder os til at høre fra dig