Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Tlf: 76240470

www.proeng.dk

Kompetencer: Arbejdsmiljø, ATEX, Beregning, CE-mærkning, Dimensionering, Dokumenthåndtering, Energi, Food, PI Diagram, Konstruktion, Pharma, Procesanlæg, Procesdesign, Projektledelse, Processimulering, Rørdesign, Rådgivende ingeniører, Site supervision, Økonomi

Process Engineering A/S er et rådgivende ingeniørfirma, der servicerer og rådgiver procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter

Vores kompetente rådgivere står til rådighed igennem hele projektets proces. Vi hjælper med idéen og deltager i processen, indtil I står med jeres færdige produkt. Igennem processen sikrer vi, at arbejdsmiljøet er sikkert, samt forsvarligt for alle medarbejdere.

Stærk ekspertise i forskellige brancher

Igennem mere end 20 år har vi ydet vores ekspertise inden for en lang række brancher, hvilket gør, at vi har særligt stærke kompetencer inden for Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma.

Baseret på vores mange års erfaring i procesindustrien leverer vi end-to-end engineering services. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, som vi anvender i vores daglige arbejde. Kombineret med vores viden om processer har vi et godt fundament til at give jer en risikobaseret tilgang til kvalificering. Samtidig giver vores mangeårige erfaring en god forståelse for, hvordan frontloading, løsningsvalg, design freeze og eksekvering påvirker projektets omkostninger.

Nogle af vores kompetencer dækker over:

– Projektledelse
– Arbejdsmiljø
– Procesdesign
– Procesanlæg
– Site supervision
– Økonomi
– Beregning og dimensionering
– Dokumenthåndtering
– CE-mærkning og ATEX-rådgivning

Kontorer i hele landet

Vi er en danskejet virksomhed med hovedkontor i Fredericia og regionale kontorer i Aalborg, Aarhus, Sorø og København, og så har vi et kontor i Oslo, Norge.

Vores kvalitetsstyringssystem er certificeret i henhold til ISO 9001, vi er blevet udnævnt som Gazelle virksomhed fem år i træk, og vi har fået AAA kredit rating fire år i træk.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og møder gerne op for en snak om et evt. samarbejde.