R. Frimodt Pedersen a/s


frimodt

Ndr. Stationsvej 3
8721 Daugård
Tlf.: 75 89 54 44
E-mail: rfp@frimodt-p.dk

www.frimodt-p.dk

Kompetencer: Specialmotorer, standard normmotorer, elmotorer, bremsemotorer, IE3 motorer, IE4 motorer, gear, ATEX-gear, ATEX-motorer, trefaset motorer, enfaset motorer, Polomkobbelbare motorer, Gearmotorer, Snekkegear, Tandhjulsgear, Keglehjulsgear, Akselgear, Vinkelgear, Elektromagnetiske koblinger og bremser, Elektromotorer

Agenturer/Varemærker: VEM, CEMP, Mayr, Tramec, KEB, STM/GSM, EMGR, TEE, VIS, Wistro, Vacon, MT motori

FRIMODT PEDERSEN – MERE END 60 ÅRS ERFARING

Alt i elektromotorer, specialmotorer, energisparemotorer, bremsemotorer og gear…

I over 60 år har vi arbejdet i transmissionsbranchen, hvor vi repræsenterer førende europæiske producenter på det danske marked inden for energi- og specialmotor, gearmotor og elektromotorer. Vi tilbyder kun produkter i den bedste kvalitet, da vi ved hvor vigtigt det er at tingene fungerer hver dag i mange år.

Vi er altid lagerførende med et stort sortiment af kvalitetsgear og motorer som kan leveres fra dag til dag.

På vores eget værksted fremstiller vi mange specialmotorer, bremsemotorer, ombygger gear og motorer. At vi har vores eget værksted, gør os meget fleksible, og vi kan ofte levere kundeordre indenfor få dage. I de tilfælde hvor vi ikke har varen på lager, gør vi alt for at få varen hjem så hurtigt som muligt.

Din forespørgsel starter altid i vores salgsafdeling som består af 1 ekstern sælger og 4 interne sælgere, som kan rådgive om både gear og motorer. Har du en større opgave som kræver endnu mere teknisk ekspertise, så har vi 2 teknikere som er klar til at hjælpe.

Grundlaget for en stabil udvikling er et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder og leverandører, og nøgleordene i vores arbejde er: troværdighed, kvalitet, fleksibilitet, rådgivning samt hurtig og sikker levering.

ET SPØRGSMÅL OM TILLID…

Det forpligter at være en af de førende leverandører til dansk industri af: Elektromotorer, specialmotorer, gear og gearmotorer samt komponenter.

Kontakt os når den næste opgave skal løses.
Det er altid en fordel med én kontakt, én kvalificeret leverandør – og med ansvaret samlet ét sted.

Cookie-indstillinger